Adolfströms Camping

Vi finns i Adolfström, vid Laisälven, där vägen slutar (eller kanske börjar), och där vildmarken tar vid. Vi kan ordna allt för dig som kanske bara vill hyra en stuga, för dig som vill campa och klara dig själv, eller för dig som vill ha ett skräddarsytt paket, eller en konferens.

Alfta Camping

Övernatta enkelt hos oss på Er resa genom Hälsingland.
Campingen ligger vid Voxnan med gångavstånd till badplats, butiker och service i byn Alfta.
Vill ni stanna längre har vi många bra tips på sevärdheter, utflyktsmål och äventyr.

Alholmens Bad & Camping

Längst västra Blekinges kust hittar du oss på Alholmens Bad & Camping. Våran camping ligger i direkt anslutning till havet samt natur och kulturella upplevelser inom Blekinge men även Skåne då länsgränsen är endast cirka 16 km från campingen.

Vi på Alholmens Bad & Camping kan erbjuda ställplatser med eller utan EL, tältplatser med eller utan EL samt stugor för uthyrning.

Almöns Bad & Camping

Camping

På Almöns bad och camping finns både lantlig idyll och city vimmel i nära anslutning.

Naturen finns inpå knuten och det är nära till både Uddevalla, Stenungsund och Göteborg, med besök på Liseberg och shopping som förslag på utflyktsgöromål.

Alsterbro Ställplats och Camping

Ställplats/Camping för husbilar, husvagnar och tält i Alsterbro, intill vackra Hindsjön. Den perfekta startpunkten för utflykter till Glasriket, Älgparken, vandringsleder, sevärdheter, fiske och rekreation.

Älvdalens Camping

I de sagolikt vackra norra delarna av Dalarna kan ni hitta oss på Älvdalens camping. Vi ligger mitt emellan Älvdalen och Österdalälven, med Österdalälvens strand precis intill campingen och Älvdalen centrum 200 meter bort. Här har vi alltså all natur man kan önska sig och en mysig småstad precis intill campingområdet. Så ni har allting nära.
Vi har öppet året runt så här kan ni njuta och ta in alla olika årstider.

Hos oss hittar ni platser för husvagnar / husbil, tält och även stugor för uthyrning.

Ängby Camping

Ängby Camping

Välkommen till Stockholms charmigaste campingplats.

Stockholm Ängby Camping med en unik placering, i direkt närhet till Stockholms innerstad och utmed Mälarens strandlinje.

Ångersjöns Mat & Vildmarkscamping

Här bor du naturskönt på vår Vildmarkscamping nära Ångersjöns strand. Du kan ta en tidig fisketur, en promenad runt sjön i skogen eller ett uppfriskande dopp.
En perfekt plats för dig som vill bo mitt i naturen och njuta av stillheten och en vacker solnedgång men ändå ha restaurang och andra bekvämligheter nära till hands.

Angsjöns camping

Hos oss, 75 km från Umeå finner man året runt en lugn men händelserik miljö för allt från barnfamiljer till jägare och fiskare.

Åre Camping

Den familjeägda och härliga pärlan i Jämtlandsfjällen.
Detta är platsen för dig som söker lugn och ro i naturskön miljö med utsikt över Åreskutan, för dig som vill ut på Jämlandsfjällen eller för dig som vill uppleva Sveriges äventyrligaste by – Åre!

Åsengården

Högst upp på Solleröåsen i centrala Dalarna och med en fantastisk utsikt över sjön Siljan ligger Stugbyn Åsengården. Här vågar vi lova att vi har bland de bästa utsikten i Dalarna. Vi är granne med både Sjön Siljan samt natur som tagen ur en sagobok så långt ögat kan se.
Vi kan även anordna alltifrån små konferenser till dina drömmars bröllop. Anläggningen kan också hyras för till exempel kalas, kurser och affärsluncher.
Hos oss kan du förutom våran oslagbara utsikt även hitta fina stugor samt ställ och tältplatser med eller utan EL.

Båstad camping

Välkommen till Båstad Camping.

Båstad Camping är pärlan där Bjärehalvön möter havet. Upplev fantastisk natur med otaliga utflyktsmål och den skånska Rivieran där Båstad med sin kontinentala atmosfär utgör höjdpunkten.

Billingens Stugby & Camping

Vid Skövdes så kallade “stadsberg” som heter just Billingen hittar vi Billingens fritidsområde där även Billingens Stugby & Camping ligger beläget.

Björsbo Forest and Lake Hideaways

Välkommen till en liten, naturnära camping i västra Småland. Den här campingen passar bäst för dej som gillar de enkla campinglivet nära naturen.

Blankaholms NaturCamping

Blankaholms NaturCamping är en barnvänlig familjecamping i dem småländska skogarna. I vackert naturreservat mellan Östersjön och skyddad ekskog hittar ni denna camping.

Bläsinge Gård / Kullabygden

Mysig camping med stora fina platser.
Campingen är på en vacker gård. Vi har 20 elplatser på gräs och 10 elplatser på grus. Utöver detta har vi stora och härliga ytor för tält. Ni har tillgång till en enkel servicebyggnad med dusch och wc. Utevask finns för diskning men vi har inget kök. Frukost kan under högsäsong köpas på gården. Cyklar finns att hyra. Badplatsen i Svanshall är endast 1,5 km bort. Restauranger finns i närheten.

Blattnicksele Fiskecamp

Detta är en oas för dig som är naturintresserad. Här kan du utöva sportfiske på hög nivå i några av Europas bästa fiskevatten. Njuta av våra underbara vandringsleder i skog och mark. Här finns gott om bär och svamp.

Bodens Camping

Vi erbjuder boenden för alla smaker, åldrar och under alla årstider. Campingen är en modern campingplats, med handel och service i centrala Boden inom gångavstånd. Samtidigt som campingområdet ligger naturskönt vid sjön Bodträsket. Här kan du promenera på vårt fina strövområde eller ta en tur i löpspåret. På själva campingområdet finns det grillplatser och frikostiga grönområden.

Bolmsö Camping

I anslutning till bed & nature verksamheten på Hägern finns det nu tillfälliga ställplatser för att kunna ta emot gäster som vill koppla av i den fina naturen på Bolmsö.

Bomstadbaden

Bomstadbaden är en härlig familjecamping med i soliga Karlstad. Campingen är öppet året runt och består av 280 campingtomter och 18 självhushållsstugor.

Braås Camping

Braås Camping kan du hitta i nordöstra Kronobergs län. Våran camping ligger uppe på en kulle i direkt anslutning till Örkensjön samt inne i den lilla mysiga staden Braås med cirka 1600 invåndare.
Campingplatsen är en så kallad naturcamping med vattentoalett, varmvattendusch, tvätt och diskutrymme samt latrintömning.
Hos oss kan du hitta 5 campingstugor varav fyra nybyggda på 15 kvm vardera med köksutrustning och fyra bäddplatser och en på 10 kvm och 2 bäddar finns att hyra.
Du kan även hitta ställplatser med eller utan EL.

Bredviken Camping

Bredviken Camping belägen i skärgården runt Figeholm, är en vacker och mysig camping om 58 platser där vattnet möter landet. Här hittar ni lugn och avkoppling på en plats som passar alla åldrar.

Bromölla Camping & Vandrarhem

Bromölla Camping & Vandrarhem ligger beläget precis intill den vackra Ivösjön samt den mysiga staden Brömolla i nordöstra Skåne. Både Campingen samt omgivningen är idylliska med det bästa Skåne har att erbjuda. Här har du skog, sjö och till och med havet i närheten. Idylliskt var ordet!
Vi har en sandstrand precis intill campingen med grillplats. Så vad ni än gör så glöm inte badbyxor samt grillkorven i stugan!

Hos oss hittar ni camping / tältplatser, stugor samt vandrarhem. Och ja, givetvis har vi även bastu som är mycket uppskattad av våra gäster.

Bureå Camping

Välkommen till Bureå Camping

Ni hittar oss 18km söder om Skellefteå bara ett drygt stenkast från E4an. Bureå camping är en trestjärnig campingplats som ligger på en lugn
plats mitt i naturen alldeles intill Bureälven. Vi erbjuder boende i 48 elplatser avsedda för husvagn/husbil samt tältplatser.

Camp Ånn

Ånn Camping hittar ni i det evigt vackra Jämtländska landskapet. Campingen ligger centralt beläget mitt i den Jämtländska fjällvärlden med nära till den Norska gränsen, Åre, Storulvån samt Storlien. Alla dessa platser ligger cirka 30 km ifrån campingen. Vill man ta sig till helt fantastiskt natur och landskap så ska man söka sig hit!
Campingen har öppet året runt och alla årstider har något eget unikt att erbjuda. Kom och upplev för er själva!

Hos oss hittar ni ställplatser med EL samt tältplatser. Tomten för ställ & tältplatserna är på hela 200 kvm. 

Hos oss kan ni även hitta ett vandarhem.

Camp Kajutan

Camp Kajutan är den lilla campingen belägen intill Skellefteälven. Campingen finns på den södra sidan av Skellefteälven, cirka 1 mil öster om Skellefteå.

Charlottsborgs Camping & Vandrarhem

Välkommen till Charlottsborgs Camping & Vandrarhem. Campingen & Vandrarhemmet är beläget i parkmiljö med både shopping och natur runt hörnet. Med buss tar det endast 10 minuter till centrum. Bussförbindelser finner Ni i anknytning till campingområdet.

Den gula träbyggnaden innehåller tvätt- och duschrum samt diskplats. Den röda korsvirkes-byggnaden innehåller vattentoaletter och tvättstuga, kokplats med myntautomater samt utslagsback för spillvatten.

Dalskärs Camping

Upptäck Dalskärs mysiga familjecamping!
Dalskärs Camping  ligger i Bergkvara Torsås kommun på Kustvägen Sydost. Camping ligger mitt mellan Kalmar och Karlskrona. Du siktar Ölands Stora Alvar på andra sidan Kalmarsund. Alla stuggäster och nästan alla campinggäster har havsutsikt.

E4ans Camping

E4ans Camping är en mysig familjecamping av den mindre sorten. Campingen ligger i Toftaholm. Här i det vackra småländska landskapet bor man med naturen som närmsta granna längs med sjön Vidöstern. Det är även nära till sjön Flåren, och det många sjöarna i området gör camping till det perfekta resmålet för dig som tycker om att fiska.

Ekeby Camping

Ekeby Camping ligger 13 km söder om Årjäng vid Västra Silen och väg 172 i Värmland. De första turisterna kom redan på 1930-talet. För att hålla rent vid stranden så turisterna skulle trivas började vi 1972 med en soptunna, dricksvatten och en enkel toalett.

Idag har de mycket mera att erbjuda; 149 elplatser på en rofylld familjecamping. Ekeby har också kiosk, café, minigolf, Beachvolleyboll, fotbollsplan, lekplatser, cyklar, trampbåt, roddbåt, kanoter med mera.

Ekenäs Camping

Ekenäs Camping ligger fridfullt ute vid havet med endast någon kilometer såväl till den världsberömda Brunnsparken, som till centrala Ronneby.

Campingplatsen har i dagsläget ca 33 platser varav 30 med el och förutom havsbad och beachhandbollsplan har du nära till en mångfald av intressanta upplevelser i ett av Blekinges mest historiska och vackraste naturområden.

Eksjö Camping & Konferens

Vid sjön Hunsnäsen mitt på småländska höglandet hittar ni Eksjö Camping & Konferens. Denna småländska pärla är sjönära och omgiven av härlig natur.

Elfdalens Camping

På Elfdalens Camping möter du en lugn och familjevänlig camping i Klippan i nordävstra Skåne. På denna natursköna camping finns det 66 campingplatser. Alla campingplatser har elektricitet och passar för såväl husvagn, husbil som tält. Det finns även fyra stugor att hyra på campingen. Campingen är öppet året om.

Eskilns bad & camping

Bo sjönära omgiven av storslagen natur!

Eskilns Bad & Camping är en familjevänlig anläggning utefter riksväg 68, 1,5 km söder om Västanfors och 3 km söder om Fagersta centrum och precis vid sjön Eskiln.

Här finns 85 campingtomter för husvagn, husbil och tält samt 13 stugor.

Evedals Camping Växsjö

Vackra platser med sjöutsikt över Helgasjön, nära en lekplats eller vid servicehuset. Det är några av de valfriheter du som kund har när du kommer till oss.

Figeholm Konferens

Figeholm Konferens ligger som namnet väl uttalar i tätorten Figeholm. Anläggningen befinner sig cirka 15 km norr om besöksvänliga Oskarshamn och är idylliskt omfamnad av en härlig natur där både skog och skärgård möts på ett förträffligt sätt.

Filipsborgs herrgård

Välkommen till Filipsborgs herrgård, vackert belägen vid den fria Kalix älv och nära till havet och den örika Bottenvikens skärgård. Här kan du njuta av sommarens ljusa dagar under ”hemester” och ”svemester”.

Här finns alla möjligheter för en njutbar semester i de vackraste delarna av Norrland, i den nordostliga delen av Sverige.  På Filipsborgs herrgård har vi 30-talet campingplatser/ställplatser för husvagnar och husbilar. Kommer du med husvagn finns det en särskild yta för dragbilen att parkera på.

Platserna är nybyggda och på grus- eller gräsunderlag, flertalet av dem med utsikt över vatten – den fria Kalix älv. Till platserna hör eluttag på upp till 16A/3600W. 15 kWh elförbrukning ingår per dygn. Förbrukning utöver detta debiteras med 2:50 SEK/kWh.

Frägsta Hälsingegård

Frägsta Hälsingegård B&B är en familjeägt bed and breakfast vid Rollstaån, 14 kilometer från Hudiksvall. Denna klassiska gård med anor från 1600-talet är trebyggd och var en gång i tiden sammanbyggd med stall och ladugård. Gästerna välkomnas till stora huset från 1800-talet där både kultur och historia är välbevarat. Det finns fyra rum med två […]

Frevisören Camping & Resort / Nordic Lapland

Vi är en året runt anläggning med fyra olika säsonger och ett stort utbud av aktiviteter att sysselsätta sig med. Här finns en restaurang som serverar kanske Norrbottens godaste mat och lugnet och tystnaden ute på Frevisören är någonting unikt. 

Fridfulla Rännudden

Rännuddens camping ligger cirka sju kilometer från centralorten Norsjö och har totalt 18 stugor och 70 husvagnsplatser.

Fromhedens Camping

Fromhedens Camping är belägen 15 km från Norsjö efter väg 370.

Stugor, husvagnscamping, fiske/isfiske, skoterled, restaurang, musik, dans, bingo och 9-hålsbana allt inom gångavstånd. Firmafester, födelsedagsfester mm skräddarsyr vi efter behov och är öppet hela året.

Furudals Vandrarhem & Camping

I Närheten

Furudals Vandrarhem & Camping ligger vackert beläget vid Oresjön i Dalarna, 3,5 mil till Rättvik och 3,2 mil till Orsa.

Badplats med långgrund sandstrand finns i direkt anslutning till campingen. 

Inom promenadavstånd finns livsmedelshandel (Tempo) med bensinstation,  matserveringar, spelbutik med ombudskap för apotek, post och Systembolag.

Till Orsa och Mora har Ni en bilfärd på 30 och 45 minuter. Och varför inte besöka Dalhalla som tar ca 35 min från oss, Dalarnas egna amfiteater. 

Getingaryds Camping

Vid Vätterns strand ligger natursköna Getingaryds Camping. Det här är en lugn familjecamping med vackra solnedgångar och stora fina grönområden.

Getnö – Lake Åsnen Resort

Getnö-Lake Åsnen Resort är ett privat naturvårdsområde på hela 15 km², med en egen Ö-grupp beläget mitt i vackra sjön Åsnen, Kronobergs län. Getnö Gård har anor ända från 1320 – talet vilket vilketbetyder vikingatiden!
Omgiven av fågelskyddsområden, naturreservat och inte minst Nationalparken Åsnen som är på 19 km² och utgörs av 75% vatten är Getnö ett riktigt naturparadis värt namnet: regionalt och hållbart med en lång tradition sedan 1967, men samtidigt innovativ med egen solenergi för extra stöd till driften.
Med 160 ställplatser på campingområdet och 12 friliggande fritidsstugor erbjuds boende för varje smak och behov.

Göteborgs Camping Lilleby

Välkommen till ett modernt boende vid havet och nära centrum. 

Moderna, fullutrustade stugor för åretruntboende nära Göteborgs Centrum.
Camping för husvagn, husbil eller tält med nyrenoverat samt fräscht servicehus.
17 km till centrala Göteborg, med busshållplats Lillebybadet direkt vid campingen.

250 m till en av Göteborgs mest attraktiva badstränder.
Trådlöst Internet för våra gäster på området.

Grännäs Camping

Grännäs Camping och Stugby ligger intill Sveriges enda östkustfjord vid den pittoreska hamnstaden Valdemarsvik. Vår vackra camping erbjuder härligt boende i underbar parkmiljö med utsikt över fjorden. På området finns en restaurang samt aktiviteter som padel, frisbeegolf, minigolf och tennis. Valdemarsvik centrum ligger på gångavstånd (1,5 km) via en led längs fjorden!

Grottbyn – Skånes Djurparks Camping

​Campingen ligger inbäddad i lövskogen strax norr om Höör, granne med Skånes Djurpark. I närmsta
tätorten Höör finns all upptänklig service, shopping och restauranger. Vi ligger centralt i Skåne​.

Grums Fish n´ Camp – Sävsjön

Familjecamping i kulturbygd i södra Värmland

Grums Fish n´ Camp vid Sävsjön är en lugn familjecamping i naturskön kulturbygd i södra Värmland. Hit kommer du för att koppla av, vandra i naturen, bada, fiska eller göra utflykter med båt.

Campingplatsen ligger vid natursköna Sävsjön i södra Värmland, cirka 12 km söder om Grums, och har ett 40-tal campingtomter, samtliga med el. Några är speciellt lämpliga för husbilar och andra passar bra för tält.
För dig som gäst finns dusch, toalett och diskrum i de servicebyggnader som ligger centralt på området.

Gullmarsbadens camping

Gullmarsbadens Camping är en centralt belägen camping som har allt man kan önska på semestern. Camping är vackert beläget och har egen badstrand i direkt anslutning. Gångavstånd in till centrala Lysekil (2,5 km) på gång/cykelväg.

Alla är välkomna att campa hos oss, inget campingkort krävs. Campingen har en lång historia och fanns redan på 50-talet.

Habo Camping & Stugby

Habo Camping & Stugby är gemytlig familjecamping med 65 platser. Hit är även fyrbenta vänner välkommna. Campingen är vackert belägen mellan Bankeryd och Habo vid Vättern, 15 kilometer norr om Jönköping.

Hälle Fishing camp

Fiskecamping med campingtomter med perfekt läge precis vid sjökanten.

El ingår vid bokning.

Servicehus med wc, dusch och tvättmaskin ingår också i priset.

På campingen finns det mycket härligt att hitta på, ni får gärna hyra vår bastu, vedeldad badtunna, båtar, motorer, grillstuga eller fiskeutrustning.

Hammarstrands camping

Vill du vakna till tystnad eller fågelsång? Det kan du uppleva på Hammarstrands camping varje morgon! 
Vår camping är vackert belägen mitt i naturen, intill Indalsälven med en fantastisk utsikt, som bjuder dig lugn och ro. Vi stör inte av myggor på campingen. Campingplatsen ligger i Ragundadalen mitt emellan Östersund och Sundsvall, drygt en timme bort i båda riktningarna.

Haparanda Hamn

I Norrbotten 18 km från Haparanda finns vi på Haparandahamn. Våran camping är i direkt anslutning till havet (Bottenviken) och du har nära till vackra städer som Kalix, Boden, Luleå och Haparanda / Torneå. Härifrån är det alltså endast cirka 18 kilometer så är du i Finland!

Hos oss hittar du ställplatser med EL.

Hargshamns Bad & Camping

Hargshamns Bad & Camping är en naturskön och barnvänlig familjecamping i vacker skärgårdsmiljö i Roslagen. Havsbad med sandstrand, gräs och klippor. Badplats med bryggor, beachvolleyplan, pingisbord, gungor, grillplats, kiosk, butik.

Hassela Ski Resort

En de allra häftigaste vinter campingarna i Sverige hittar du ungefär en timmas bilfärd mellan Hudiksvall och Sundsvall, Hassela Ski Resort. Det här är en vintercamping med hela 196 campingplatser med eluttag.

Hätte Camping

Hätte Camping hittar du i Småland 2 km från Tranås och precis intill Sommen sjön.
Campingen är omringad av vacker natur och sjökrogen är endast 100 meter bort som har fulla rättigheter.
Vi har dessutom öppet året runt! Vilket är helt perfekt då varje årstid har något helt unikt att erbjuda.

Hos oss hittar du campingtomter med eller utan EL tältplatser samt stugor.

Havrevreten

Tälten av canvas ger bra ventilation och skydd för väder och vind. De är möblerade med sängar och bekväma möbler för en avslappnad paus från omvärlden.

El finns i och runt tälten vilket gör att man inte behöver treva sig fram när mörkret faller
Det ska vara bekvämt att campa. Trerätters middag och frukostkorg ingår samt bäddade sängar med sköna sängkläder och handdukar. Badrock och tofflor finns att hasa runt i och ett stenkast från tälten ligger sjön med badbrygga och bastuflotte.

Hedesunda Camping

Hedesunds Camping är en harmonisk camping där lugnet och närheten till Dalälvens Strand skapar en perfekt sommar oas för de som väljer att spendera några dagar här hos oss. 

Duschar och toaletter inklusive handikapp toalett är tillgängliga centralt på campingen och nära receptionen. 

Det finns gods matlagningsmöjligheter, med nåde el- och mikrovågsugnar, varmvatten, diskutrustning och modern tvättmaskiner. 

Vi har 60 campingtomer med EL och tar mer än gärna emot både husbils/husvagns och tältgäster.

När ni tittar in på receptionen finns möjligheten att köpa glass, godis, souvenirer, fiskekort, fiske utrustning och färska frallor som beställa i förväg. 

Herrfallet Fritids- och Konferensanläggning

Ni är välkomna till oss i sommar, Ni bor i ert ”egna” hem antingen i er husvagn/husbil eller i en av våra stugor. Här bor du minst lika tryggt som hemma med närheten till naturen.

Här kan ni bada, hyra en roddbåt och fiska då det är fritt spöfiske i Hjälmaren. Eller varför inte hälsa på våra får med lamm som betar på området.

High Chaparral

High Chaparral camping är faktiskt en av Sveriges största inlandscampingar. Campingen som ligger intill den väl berömda äventyrsparken med samma namn har över 60 campingstugor och klarar av att ta emot över 600 husvagnar, husbilar eller tält.

Hjälmaresunds Camping

Lugn, fridfull camping och stugby mellan Katrineholm och Kungsör, inte långt ifrån Eskilstuna och Örebro. Här kan du njuta av både bad och fiske. Eller varför inte bara komma hit och slappna av.

Hjälmargården och Läppe Camping

Hjälmargårdens camping är vackert belägen vid Hjälmarens strandkant. Vi erbjuder 120 elplatser varav ca 60 säsongsplatser. Från 2014 drivs även Läppe camping i Hjälmargårdens regi. 

Hoks Naturcamping

Vi försöker hålla en familjär atmosfär på campingen, där alla ska känna sig välkomna. Vi är en fristående camping. Hos oss behöver du inget campingkort.

Campingen Är En Trevlig Anläggning Som Ligger Naturskönt Belägen 2 Km Utanför Hoks Samhälle, Ca 3 Mil Söder Om Jönköping. Hit Kan Ni Komma För Att Vandra I Naturen, Fiska, Umgås Med Släkt Och Vänner Eller Spela Golf.

Som Granne Har Vi Tex Hooks Herrgårds Fina Golfbanor, Ett Paradis För Dig Som Gillar Att Spela Golf! Vi Har Också 1 Båt Och 2 Kanoter För Uthyrning. Det Finns Mycket Fina Strövområden I Intilliggande Skog Och Ängsmark. Detta Passar Perfekt För Dig Som Reser Med Hund Eller Gillar Att Promenera I Skog Och Mark.

Holsljunga Camping & Café

Holsljunga camping är den natursköna campingen belägen vid stranden av Holsjön. Campingen är en lugn och harmonisk naturcamping som ligger intill en 300 m lång sandstrand med både fina badmöjligheter och fint fiskevatten. 

Hörsjöns Camping

I Smålandsstenar finns den vackra belägen  Hörsjöns Camping. Det handlar om en lugn camping, men det finns många möjligheter att gestalta sin fritid. Campingen finns i ett vackert naturskyddsområde och är belägen strax intill flöden Nissan. Härifrån kan ni vandra, cykla och även hyra kanot.  På campingen finns en uppvärmd simbassäng och ni kan också fiska vid fiskdamm.  Bara en stenkast från campingen finns ​möjligheter att handla och restaurang.

Hultsfred Strandcamping

Hultsfred Strandcamping är en naturnära camping belägen vid sjön Hulingen. Hos oss kan ni hyra stuga eller campingtomt för er husvagn, husbil eller ert tält. Njut av dagen och andas frisk smålandsluft, ge er ut på en kanotsväng eller vandra någon av de fina vandringslederna i närheten. En barnvänlig camping med härlig badplats och långgrunt vatten. Närhet till bland annat Astrid Lindgrens värld, Älgpark, och mycket annat som naturen har att erbjuda.

Hunnebostrands camping

Här på Hunnebostrands Camping har du allt som du kan tänkas behöva på din semester!

Campingen är vackert belägen i en naturskön miljö, med gångavstånd från centrum i Hunnebostrand.

Ice & Light Village

Välkommen till Kalix

Där älven möter havet ligger samhället Kalix.

Här bor du bekvämt i en modern stuga, inkapslad av ett iglooformat skal – designat för att du som gäst ska kunna ta in omgivningarna genom de stora fönstren.

Från vinterns is till sommarens ljus – Välkommen till Ice & Light Village.

Här bor du bekvämt under ett iglooformat skal – designat för att du som gäst ska kunna ta in omgivningarna genom de stora fönstren. Lugnet, tystnaden och utsikten över Kalixälven bäddar för en god natts sömn.

Närheten till natur, älv och skärgård ger möjlighet till varierande aktiviteter året runt.

Ingestrands Camping

Ingestrands camping är den mysiga, natursköna familjecampingen som ligger alldeles intill sjön Glafsfjordens strand bara 4 km från Arvikas levande stadskärna. Ingestrands camping är en året runt camping där det finns gott om både husvagnsplatser, husbilsplatser och stugor. Välj och vraka mellan en campingtomt vid strandkanten eller varför inte en tältplats under en av de höga tallarna.

Jockfalls Camping

Jockfalls camping ligger utmed Kalixälven intill det sagolika vattenfallet Jockfall.

Jonsboda Camping

Välkommen till Jonsboda Café och Camping. Jonsboda Brovaktarstuga var mellan 1832-1970 en av många brovaktarplatser utmed Göta Kanal. Här bodde familjen som skötte broöppningen förr i tiden.
I dag hittar du Göta Kanals minsta och närmaste camping här. Vi har uppställningsplatser för både husbil och husvagn samt tältplatser som du i stort sett kan doppa tårna i kanalen från.

Jormvattnets fiskecamp

I norra Jämtland, vid Jormsjöns strand ligger campingen med den vackraste utsikten i världen. En vacker gul färg på i princip alla byggnader visar att du hittat rätt, alldeles strandnära ligger de efter Vildmarksvägen i Frostviken.

Jula Camping & Stugby

Jula camping med gångavstånd till centrum. Nära till hotellet, Julahuset, McDonalds och Vilans fritidsområde med friluftsbad, sportanläggning och nybyggt badhus med stor rutschbana. Campingen har 73 st husbils-/husvagnsplatser, 20 st tältplatser och 30 st campingstugor med 4 st bäddar, utrustade för självhushåll (vatten, toalett/dusch och TV finns i vissa). Servicebyggnaden har dusch, toaletter, kök samt disk/tvättplats. Separat TV-stuga

Kalix Camping

Unikt belägen direkt vid den förtrollande Kalixälven, även väldigt nära Kalix centrum som har ett brett utbud av restauranger och butiker. 

Aktiviteter finns det gott om på camping. På campingområdet stoltserar strandängsbadet, ett härligt tempererat utomhusbad med två stora pooler för alla åldrar, volleybollplaner, minigolfbana, boulebanor, gästhamn och fina motionsslingor. 

Kalix Golfklubb

Kalix golfklubb lockar till sig gäster med golfintresse men den oslagbara naturen och omgivningen gör att många av våra gäster stannar några dagar till.

Vid golfbanan har vi tio stycken ställplatser för husvagn/husbilar, el erbjuds inte i dagsläget.

Som gäst hos oss har ni alltid tillgång till dusch, toalett, och bastu. 

Kalmar Camping

Kalmar camping Rafshagsudden är den natursköna familjecampingen belägen strax utanför Kalmar. På Kalmar camping finner du allt för en härlig och avkopplande semesterupplevelse.

Kävsta Camping

Ett myggfritt Norrland är det möjligt? Javisst – genom öppna landskap och mild bris från vattnet. Sitt ute i solnedgången och njut av utsikten utan att bli helt uppäten!

Klarälvsbyn

Klarälvsbyn är den mysiga stugbyn som ligger 5 minuters bilväg från Branäs. När snön smälter förvandlas detta område till en grön och härlig oas som ger möjlighet till flertalet aktiviteter för den friluftssökande individen.

Korskullens camping stugor & café

Korskullens camping är den perfekta campingen för dig som vill bo på en välskött camping och samtidigt vara nära Söderköpings centrum.

Campingen har 40 campingtomter varav 35 utav dom är med EL(10 A)
Platserna är på gräs, maxlängd fordon är 9 meter och storleken på platserna är ca 80 kvm.

Alla gäster på campingen har tillgång till vårat fräscha servicehus med avgiftsfria duschar samt wc. Det finns latrintömning för fasta tankar, sopstation , matstuga, tvättstuga samt handikapp och skötrum på campingen.

Kumla GolfCamp

Kumla GolfCamp är en ställplats som har öppet året om. Ställplatsen passar både husvagnar och husbilar oavsett om du gillar att golfa.

Långasjönäs Camping & Stugby

Långasjönäs Camping & Stugby ligger mitt i naturreservaten Långasjönäs. Älskar man lugn och ro, närheten till natur, sjungande fåglar, kaniner som hoppar runt och lekfulla ekorrar, samt en härlig och rogivande utsikt över Långasjön, då hamnar man helt rätt här hos oss. Här finns en camping med 90 platser, varav 70 platser med el. Vår stugby har 53 stugor, allt från 9 m2 till 50 m2, från enkla övernattningsstugor till stugor med dusch & toalett. Du väljer hur du vill bo.

Laxede camping

Naturskön plats vacker belägen omgiven av vatten på en pir i mitt ute i Lule älv. Här får du lugn och ro.

Laxsjöns Camping & Friluftsgård

Vår Camping & Friluftsgård ligger vackert belägen på en halvö i Laxsjön – Dalslands kanal. Mitt i hjärtat av Dalsland. På vår fyrstjärniga camping finns alla typer av campingtomter. Det är bara att välja om ni vill ligga vid skogskanten, mera öppet eller med sjöutsikt. På campingen finns även stugor och vandrarhem.

Lessebo Camping

Lessebo Camping är en del av det småländska landskapet. Mitt i Glasriket, alldeles intill sjön Läen hittar ni denna pärla.

Lillhärdals Camping

Lillhärdals camping ligger vackert och centralt vid Härjeån i Lillhärdal, Härjedalen. Här finns allt från strandnära tältplatser till uppställningsplatser med el, mysiga gamla campingstugor och nya bekväma semesterhus, flertalet intill Härjeån. Öppna gräsytor och närheten till Härjeån ger barnen en spännande miljö, hos oss kan de leka fritt och kanske klappa fåren i hagen intill under föräldrarnas uppsikt under sommarsemestern.

Välkommen hälsar Hasse Forsman med personal

Linneryds camping

Denna camping med sluttande terräng har platser med skugga, utan skugga och platser med lite skugga. Linneryds Camping ligger i närheten av en sandstrand. Det finns möjlighet att hyra tält, husvagnar och vandrarstugor. 

Lits Camping, Stugby och Kanot

22 km norr om Östersund precis intill Indalsälven hittar du hittar du denna fantastiska naturpärla – Lits Camping, Stugby och Kanot.

Ljusnefors Camping

Ljusnefors camping är en charmiga året runt campingen som ligger belägen på Sveriges östkust, närmare bestämt vid Ljusnanmynningen nära området Ljusne mitt emellan Gävle och Hudiksvall.

Löfgrens camping

Löfgrens Camping är en mindre camping som påminner om en egen liten by .

All verksamhet bygger på småskalighet och närhet till naturen med ekologiska principer.

Loos Camping

Loos Camping kan du hitta i de nordvästra delarna av Gävlebors län.
Campingen är beläget i den lilla men väldigt charmiga byn Los med drygt 330 invånare. Campingen är verkligen beläget mitt ute i vildmarken och det innebär att det finns massiv med aktiviteter med främst naturen involverad.

Hos oss kan du hitta tältplatser, campingtomter med eller utan EL samt väldigt fina stugor för uthyrning..

Lövhults Camping

En lugn och skön camping som är öppet året om. Lövhults Camping har 42 campingtomter med el för husvagn, husbil och tält. På Lövhults Camping finns det även sex stugor som är fullt utrustade med alla moderna faciliteter som du behöver.

Malmöns camping

Lugn familjecamping vid Mälaren, ca 6 Km. cykelbana in till centrala Köping.
Här börjar Hedströmmen som går att paddla kanot eller kajak på olika kanotleder.

Melderstein Herrgård

Melderstein Herrgård ligger i en gammal bruksmiljö med en vackert naturskön atmosfär..

Meselefors Camping

Letar du efter en campingplats i södra Lappland? Då är Meselefors Camping i Vilhelmina kommun rätt ställe! Vi har 28 ställplatser med el, tältplatser och stuguthyrning.

Mid Sweden 365

Om du har camping och skidåkning i tankarna bör du ta en närmare titt på oss hos Mid Sweden 365!
Du kan hitta oss i Jämtland cirka 57 kilometer sydöst från Östersund. Här har vi Jämtländsk natur i all dess elegans och en camping i yttersta toppklass. Campingen är beläget cirka 200 meter från Revsundsjön och skogen har du i alla riktingar.  
Vi har även helt suverän skidåkning men världens längsta (ja du läste rätt!) skidtunnel som är hela 1,4 km långt.

Hos oss kan du hitta ställplatser, stugor samt glamping.

Möllstorps camping

Mölltorps Camping är en strandnära och barnvänlig camping på underbara Öland. Direkt efter brofästet hittar du denna camping som även har gångavstånd till både Ölands Djur & Nöjespark och Färjestaden.

Movänta Camping

Varmt välkomna till Movänta Camping.
Skapa härliga sommarminnen hos oss på Movänta Camping!
Oavsett om ni stannar en enstaka övernattning eller gör ett längre besök, är vårt främsta mål alltid att Ni ska vilja komma tillbaka till oss.

Munkebergs camping

Munkebergs camping hittar du i Östra Värmland, cirka 1 kilometer från Filipstad. Campingen är belägen alldeles intill natursköna skogsområden på en halvö vid Lersjön.

Mycklaflons Camping

På spetsen av sjön Mycklaflon på det småländska höglandet ligger Mycklaflons Camping. Hit kommer ni som söker tystnaden, lugnet och närheten till sjö och natur som främsta upplevelse.

Myttinge

Sjöstugan Myttinge hittar du i Stockholms skärgård i Värmdö som ligger i de inre delarna av skärgården. Här kan du bo i en skärgårdsidyll i första klass med hela 24 000 öar, kobbar och skär och samtidigt har du centrala Stockholm endast 45 km med bil från oss. Här möts alltså storslagen natur och storstad om du så önskar.

Vi kan erbjuda stugor av väldigt hög standard med oslagbar havsutsikt samt Glamping tält för uthyrning. Glamping är en lyxigare variant av tältning där det finns väldigt gott om utrymme, plats för säng med mera. Om du inte är bekant med glamping så har vi bilder i bildgalleriet!

Nämndö Glamping

Nämdö Glamping kan du hitta på ön Nämdö i Stockholms Skärgård. Nämdö är en bilfri ö med promenad- och cykelvägar att ta sig runt med. Här är vi omringade av sagolikt vacker skärgårdsnatur i precis alla riktingar.
Kort sammanfattat är vi är helt enkelt ett skärgårdsparadis!

Nås Camping

Nås Camping ligger i mellersta Sverige i Dalarna och är en mysig naturcamping intill Västerdalälven. Här hittar du lugn och ro som gör Sverige så attraktiv. Området erbjuder många möjligheter att upptäcka Dalarna-här kan du bada, fiska, paddla kanot, vandra och cykla.

Näsets Marcusgård

Om du letar efter ett exklusivt och magiskt sätt att uppleva naturen och om du gillar design, rekommenderar vi dig våra fantasifulla skogskojar Supermåne och Oddis Öga. Det spelar ingen roll när du kommer, varje säsong har sina egna färger, dofter och ljud.

En kamin och golvvärme säkerställer att du alltid ska ha det trevligt och mysigt, med inga andra levande varelser, men rävar, älg, lynxer, ekorrar och rådjur. Kanske du kan komplettera listan snart.

Nävekvarns Skärgårdscamping

Nävekvarns skärgårdscamping är en liten camping med havet som närmaste granne. Campingen erbjuder sjönära platser med en vacker utsikt över gästhamnen och den intilliggande skärgården.

Nilles bar & camping

Nilles Bar och Camping har funnit sedan början på 60 talet då den startades av det lokala paret Lis Marie och Martin ”Nille” Nilsson.

Norraryds Camping

Mysig liten camping vid Nationalpark Åsnen för alla som älskar vacker Svensk natur och aktiviteterna den erbjuder.

Då campingen verkligen är en del av naturen vid nationalparken så är vi självklart en eco-vänlig camping. Här tar vi hand om naturen och den vackra miljön omkring oss.

Norrsken Lodge

Utsikten över vattnet är fantastisk. Vart du än väljer att campa så kan ni njuta av midnattssolen och ljudet av fåglarna. 

Välj på över 60 campingplatser, på alla så ingår EL. 

Om du tar med ditt eget tält, så kan du campa var du vill. Det är ett lätt beslut med 300 meters av platser direkt vid vid vattnet och utsikt över de harmoniska vågorna. 

Norrtälje camping

Ni hittar oss i centrala Norrtälje i lugn miljö i närhet till Vigelsjö Naturreservat. På gångavstånd hittar ni badplats med vattenrutschbana, shopping  i Norrtälje centrum eller ta snabbuss till Stockholms innerstad för storstadsshopping och evenemang. 

Notåvallens Camping

Information kommer inom kort.Mysig liten camping som ligger vid Gimåns strand. Här finns tre stugor med fyra bäddar i varje att hyra. Även tält- och husvagnsplatser till uthyrning. Fina bad och fiskemöjligheter i Gimån.

Ogströmmen Camping

Öje Turistgård ligger beläget i västra Dalarna med den helt magiska Ogströmmen precis intill vandrarhemmet. Vårat vandrarhem hittar du i Öje som är liten idyllisk stad beläget mellan Mora och Malung.
Här har du allt det bästa Dalarna har ett erbjuda ett litet stenkast ifrån. Vandrarhemmet har även öppet året runt så ni är välkomna att uppleva Dalarna med oss oavett årstid.

Vandrarhemmet består av totalt 35 st bäddar med 2-, 3-, 4-, och 5-bäddsrum. Vandarhemmet är genomgående i bra och fräscht skick!

Öje Bad & Camping

Campingen vid Öje Bad och Camping har 15 husvagnsplatser med el.

Denna camping har även en servicebyggnad med kök, toaletter och latrintömning.

Ore Fritidsby

Ore Fritidsby är en naturskön camping i vackra Furudal i Dalarna. Campingen har över 100 platser för såväl husbilar, husvagnar och tält. På 91 av platserna finns det EL. Campingen är öppet året runt.

Örnvik Camping

Endast 9 km från centrala Luleå kan du hitta oss på Örnviks Camping.
Campingen ligger precis på kanten av den vackra Lule Älven omgiven av skog och natur som inger ett inre lugn. Härifrån har du alltså nära till allting Luleå har att erbjuda och lika så norra Norrlands natur och landskap. Här har man även en utmärkt möjlighet att se norrsken. Det är smått omöjligt att med ord beskriva norrsken, det måste man uppleva själv.
Campingen är öppet året runt! Så oavsett årstid är du välkommen.

Vi på Örnviks Camping kan erbjuda campingtomter, tältplats, stugor samt hotell. Hos oss kan man även anordna konferenser samt bröllop.

Östergarn Strand

Östergarn Strand erbjuder dig bra boende hundra meter från en av Gotlands finaste sandstränder. Det finns olika boendemöjligheter som anpassas efter dina behov: Hyra rum eller stuga, camping med tält eller husvagn/husbil. Vi har olika byggnader varav en är handikapp-anpassad och möjligheten finns att ta sig ända ner till havet med rullstol.

Pajala Camping och Pajala Stugby Route 99

Vår camping är vackert belägen vid Torneälven, 1,5 km söder om Pajalas centrum. Det är en plats med mycket lugn och ro, omgiven av orörd natur. Här har du ett perfekt resemål för naturälskare, äventyrare, fiskare, campare och alla som älskar svenska Lappland.

Partille Vandrarhem

Vi finns i lugna, gröna omgivningar 13 km från centrala Göteborg. Vi erbjuder ett enkelt, men nyrenoverat och fräscht, rökfritt budgetboende i 2 till 5-bäddsrum med våningssängar.

Ragnerudsjöns Camping

Ragnerudssjöns Camping ligger beläget nordväst i Dalsland. Vi ligger precis intill Ragnerudsjön. Vi är även omgivna av naturen precis utanför campingområdet och Högsäter ligger cirka 4 km bort. Vi har även Kroppefjälls naturreservat endast 21 km bort med bil / 3 km till fots. Kort sammanfattat så har vi allt!

Ramsjö camping

Ramsjö Camping är verkligen en av Sveriges campingpärlor. 

I bildspelet kan ni se gården från 1600-talet, med både plats för husvagnar/husbilar, den som vill tälta men också den som gärna slår läger i en av våra rymliga timmerstugor (vinterisolerade). 

Här blandar vi historia med komfort, alla gäster har tillgång till vårat servicehus med Wc, Handikapp toa, duschar, tvättmaskin, färskvattenfyllning och spolplats. 

Gården är nästintill ett kulturarv, här kan man med modern komfort uppleva den porlande forsen, fiske som även nöjer den kräsne och en natur att uppleva.

Man kan säga att det endast är fantasin som sätter gränserna för vilka aktiviteter och annat skoj ni kan hitta på hos oss.

Rantajärvi Vildmark

Rantajärvi Vildmark ligger 10 km väster om Torneälven i det norra delarna av Övertorneå kommun.

River Motell & Haparanda Camping

Haparanda camping ligger i hjärtat av Haparanda, vid strandplan, med en fantastisk utsikt över Torne älv. Haparandas och Torneås shopping och nöjen finns inom gångavstånd!
I anslutning till campingen finns lekpark, badstrand, restaurang, strandcafé och multisportarena med möjlighet till basketboll, beachvolley och strandfotboll.

Rödlix Vandrarhem & Camping

Rödlix vandrarhem & camping ligger beläget cirka 9 km söder om vackra Varberg i Skåne.

Salix Sea Escape

Salix Sea Escape ligger vid Orrmosjön, med sjön, sandstrand och skogen som närmsta granne.

EN PERFEKT HIDEWAY

Längtar du ut i skogen, men ändå vill ha en bekvämt boende? Vill du vakna vid en av Härjedalens vackraste sjöar utan grannar? I samarbete med Scandianvian Escape kan vi stolt presentera denna coola eko-container – en unik hideaway.
Vi erbjuder dessutom en mängd aktiviteter och naturupplevelser, med eller utan guide.
Läs mer om dessa här!

Sandaholms Restaurang & Camping

Hej och välkomna till Sandaholms Restaurang & Camping. Campingen som är vackert belägen i vårt fina Värmland alldeles i närheten av samhället Årjäng.

Sandnäsets bad & Camping

Sandnäsets bad & Camping är en mysig camping med badstrand som är öppet året om. Campingen är en naturcamping med 30 platser och en restaurang som serverar thaimat.

Sandvikens Camping & Stugby

Sommarparadiset Sandviken är en pärla vid Storsjöns strand, en sommaridyll i det Norrländska inlandet, endast 4,5 km från centrala Östersund. Den härliga naturen, närheten till vattnet och den fantastiska utsikten karaktäriserar området, något som måste upplevas!

Sangis Motell och Camping

Ställplats för husbil, direkt vid E4:an och Sangisälven. Livsmedelsaffär i närheten (ca. 500 meter).

Särna Camping

Stort och fint campingområde på gräs med fantastisk utsikt ut över österdalälven med fjällen Städjan, Nipfjället, Långfjället, Fjätervålen och Vedungen som bakgrundskuliss.
Alternativa boenden från tältplatser, småstugor till rumsuthyrning på huvudbyggnadens övervåning med B&B.
Stora fina servicehus med tillgång till bastu, disk och tvättmöjligheter samt gångavstånd ner till badstranden med stor badstrand innehållande strandvollyboll mm.

Saxnäs camping

Saxnäs camping på Öland är beläget ca.3 km norr om brofästet. Vårt mål är att erbjuda en ren, snygg och välordnad miljö där hela familjen trivs.

Vi har ett stort antal tomter och husbilsplatser, alltifrån enkla till lyxiga varianter. Allt för att skapa den bästa upplevelsen för dig som gäst.

Varmt välkommen!

Sikfors Konferens & Fritidsby

Sikfors Konferens & Fritidsby är den perfekta anläggningen för både grupper och familjer, perfekt för er som söker en avskild plats med en hög grad av personlig service.

Sjöstugans Camping

Sjöstugans Camping ligger mitt i de Småländska skogarna och för en stund kan du få en känsla av att du hamnat i en av Astrid Lindgrens många sagor. Här kan du och ditt sällskap njuta av fantastisk semester utan att behöva tumma på bekvämligheterna. 

Skånes Djurpark – Camp Oak

Sov med björnar och vargar som närmaste granne! Camp Oak på Skånes Djurpark erbjuder en campingupplevelse utöver det vanliga. Var med om en tvådagars vildmarksupplevelse för hela familjen där ni bor mitt djurparken i vår magiska tältby. Du kommer nära djur och natur på ett sätt du inte trodde var möjligt tidigare.

Skeppeviks Camping

Skeppeviks camping är den lugna och naturnära campingen som ligger belägen alldeles vid havet. Skeppeviks camping ligger på östkusten, närmare bestämt söder om Bergkvara mitt emellan Kalmar och Karlskrona. Här hittar du en familjevänlig camping med en personlig service, alldeles intill havet och skogen i en lugn och långgrund vik.

Skeppsdockans camping & vandrarhem

Skeppsdockan Camping & Vandrarhem ligger vi Göta Kanal i Söderköping. Här bor du cirka 1 kilometer från centrala Söderköping samtidigt som du njuter av vackra naturupplevelser. Blicka ut över kanalbåtarna på Sveriges blå band och andas in naturens krafter och lugn.

Skogsand Camping

Skogscand Camping är en liten ställplats för Husbilar och Husvagnar invid Riksväg 83, 700 meter norr om korsningen i Stråtjära.

Badstrand vid sjön Bergviken, ett långgrunt bad för barnfamiljer. Färskvatten finns men endast torrtoa. Möjlighet att tömma latrintank.

Skokloster Camping

Området ståtar med egen långgrund badstrand vid Mälaren. Tomterna finns på kuperad terräng i blandskog och ramas in av björkskog vid infarten till Skokloster Camping.

Lågsäsong mån-fre 17:00-20:00

Högsäsong mån-sön 08:00- 20:00

Incheckning andra tider, ring Tom 0701-839157

Varmt Välkomna!

Skotteksgården

Hjärtligt välkommen till Skotteksgården!

Njut av naturen när det passar dig bäst: cykla, vandra,springa och bara vara. 

Boka din kortsemester för gemensam tid med familjen och komma bort från vardagen!

Skummelövs Ekocamping

Skummelövs Ekocamping är en familjecamping belägen strax utanför Laholm med härlig utsikt över Hallandsåsen. Campingen är belägen alldeles intill en 12-håls golfbana och en 12 kilometer lång badstrand, även känd som Sveriges längsta sandstrand.

Skylight Cabins

Här bor ni i den äkta vildmarken, men med bekvämligheter anpassade för att maximera er upplevelse av naturen ni omges av.

Snäck Camping

Välkommen till Snäck Camping Visby.

Här hittar du 149 campingtomter med el, utspridda i naturen på sluttningen mot stranden.

Från alla platser är havet och dess växlande sceneri påtagligt.

För en bekväm campingsemester finns servicehus med wc, dusch, handikapp wc/dusch, tvätt, torktumlare, kok- och diskmöjligheter.  

Dessutom latrintömningsstationer & återvinningsstationer.

Sölje camping

Vi är den lilla campingen med det stora barnvänliga lekområdet mitt i centrum.
Ja ett centrum o nav i campingplatsen som våra gästande barn älskar.

Sonfjällscampen

Sonfjällscampen ligger vackert och sjönära vid Vågan och Ljusnan med en fantastisk utsikt över Sonfjället. Campingen är belägen nära Hede, Vemdalen. Sonfjällets nationalpark och Nyvallen. Från Nyvallen går det vandringsled upp till Sonfjällets topp. Naturskön miljö som lämpar sig för promenader, med delvis markerade leder.

Spilhammars Camping

Spilhammars camping är den familjevänliga campingen belägen i en harmonisk och vacker tallskogsglänta alldeles intill två av Smålands många insjöar. Här kommer ni till en riktig naturcamping!

Stenåsa Stugor & Camping

Stenåsa Stugor & Camping hittar du på sydöstra Öland precis intill kusten och med sandstrand mot Östersjön. Visste du att södra Öland sedan år 2000 tillhör UNESCOS världarv? Det är tack vare dess i världen unika odlingslandskap, kalkberggrunden, det milda klimatet och öns geografiska läge har resulterat i unika förutsättningar för livet på Öland.
Vår camping är en av Sveriges bästa lokationer för skådning av fågel och vi har ett eget fågeltorn på vårt område. På strandängarna runt campingen finns det en väldigt artrik flora och fauna.
Här hittar du en camping i toppklass, kulturellt världsarv och rika naturvärden sammanslaget i ett.

Hos oss på Stenåsa Stugor & Camping kan du hitta campingtomter med EL, tältplatser samt stugor i varierande storlekar.

Stensjö Camping, Vandrarhem & Stugby

Stensjö Camping, Vandrarhem & Stugby är en familjecamping i västra Stensjö i förtrollande Blekinge. Campingen ligger 30 kilometer norr om Karlskrona och är perfekt för dig som vill ha en barnvänlig, mysig camping och samtidigt nära till aktiviteter utanför området.

Stockholm strandby Farstanäs

Bara några minuter från E4:an finner ni Stockholm strandby Farstanäs med camping, stugby, havsbad och ett naturreservat där harmonin och lugnet håller i taktpinnen året om trots sitt centrala läge.

Campingen är en av Mellansveriges allra största campingområden. Med över 240 platser där 180 ST är med el så kan vi ta emot både husvagnar, husbilar och tältgäster.

På campingen finns det två väl utrustade och fräscha servicehus med dusch, wc, latrintömning och skötplats. I servicehusen finns det även kök med spis, ugn, mikrovågsugn och det som behövs till torktumlare och diskmaskin. Wifi finns över hela området. 

Storklinten

Spegel spegel på väggen där, säg mig vart Norrlands bästa camping är? Svaret är givetvis hos oss på Storklinten!

Strandstuvikens Havsbad & Camping

Strandstuvikens Havsbad & Camping är lugn och mysig familjecamping i naturskön omgivning. Campingen har öppet året om och ligger cirka 9 kilometer sydost om Nyköping. Här hittar ni ett härligt boende precis vid havet och Sörmlandsleden som närmaste granne.

Sysslebäcks Stugby & Fiskecamping

Sysslebäcks Stugby & Fiskecamping är beläget i hjärtat av vårt lugna och natursköna Värmland.

Tanums Camping & Stugby

En lugn camping, perfekt för grupper

Det är lugnt och skönt på campingen och inom området finns även samlingslokal, grillhus och dansbana. Tack vare faciliteterna är campingen mycket lämpligt för träffar och möten av olika slag. Tanums Camping & Stugby hjälper gärna till att organisera gruppresor, skolresor, lägerskola, etc. med olika aktiviteter runt om i norra Bohuslän. Lägerskolorna tillsammans med Vitlycke museum är mycket populära där man bl.a. får vara med om hur man levde på bronsåldern.

Tättö Havsbad & Camping

Välkomna till Tättö havsbad & camping! Tättö familjecamping är fint belägen på en naturligt vacker halvö i anslutning till det fina havsbadet. Här hittar vi 160 campingtomter, alla med en otrolig utsikt mot havet.  Här finns det också stugor i olika storlekar samt ett vandrarhem för dem som föredrar det.

The Mangévie

The Mangéive är en familjevänlig camping och bed & breakfast i Furudal, Dalarna. The Mangéive är faktiskt en gammal skola som nyligen har byggt och blivit denna härliga camping med bed & breakfast. Ta chansen och upplev ett av Sveriges vackraste landskap på mysigast tänkbara sätt.

Tingsryd Resort

Tingsryd Resort hittar du i sommardrömmen Småland. Campingen beskrivs som barnens favoritcamping och bjuder på gott om aktiviteter för hela familjen, även de fyrbenta familjemedlemmarna är välkomna hit.

Tollenäs Camping

Hakefjordens pärla

Så nära havet du kan komma. Alldeles nära centrala Stenungsund. Säregen natur, härliga bad, världsberömd vindsurfing. Här finns Stenungsunds camping med närhet till shopping, restauranger m.m. och rikligt med service. 

Träporten Camping

Träporten Camping kan ni hitta i Medelpad som må vara Norrlands näst minsta landskap till ytan, men som är fullsmockat med äventyr och upplevelser.
Våran camping ligger precis intill Borgsjön samt skogen ett bokstavligt stenkast ifrån. Här är vi även nära till flertalet småorter där varje har sina egna unika sevärdheter att erbjuda.
Campingen har öppet året runt vilket innebär att ni kan ta in alla årstider hos oss.

Hos oss på Träporten Camping hittar ni tältplatser, campingtomter med eller utan EL, stugor samt B&B

Tredenborgs camping

Tredenborgs Camping är en lugn och trivsam familjecamping som har ett unikt läge på strandkanten mellan den blekingska bokskogen och havet. Här hittar ni vackra vandringsleder, cykelleder och kanotturer i sagolik natur. Till Sölvesborgs centrum är det endast tre kilometer och där finner ni mysiga kullerstensgator, restauranger, caféer och butiker. 

Trellebystrands Camping

Camping

Naturskönt beläget vid Trälebergs-Kilen 5 km N Lysekil.

Bad med liten sandstrand, klippor och badbrygga. Gratis 70 m vattenrutschbana för incheckade gäster (öppen under högsäsong), bangolf och butik. Säsongsplatser finns ledigt.

Trummenäs Camping

Trummenäs Camping är en modern familjecamping med bra standard belägen i hjärtat av Karlskronas vackra skärgård.

Campingen har en grönskande skön miljö alldeles intill havet, där Ni kan njuta av härliga havsbad i naturskön miljö samt fritt fiske.

Unda Camping

Campa hos oss

På Unda camping finns det totalt, 335 campingtomter! 140 av dessa är reserverade för alla våra ”säsongare”. Varje campingtomt har tillgång till el och det är nära till toaletter, tvättstuga och servicehus. En liten promenad och du kan handla i butiken eller äta en bit mat och kanske något att dricka på restaurang Sjöstjärnan.

Väddö Havsbad & Camping

Vid Östersjöns kust hittar ni denna pärla. En underbar sandstrand och fina tomtplatser. . På vårt område finner ni lekpark för barnen, minigolfbana, grillplats, kök med matlagnings- och diskmöjligheter, dusch och Wc.

Vännäs bad och camping

Campingen har öppet året om. Och är endast 20 minuter från Umeå centrum. Vännäsbadet är en av Norrlands största tempererade badanläggningar. Här finns bassänger, både 50- och 25 meter, plaskdamm med vattenlek för våra minsta, läcker vattenrutschbana, studsmattor och beachvolley.

Värnamo Camping

Du kan hitta oss på Värnamo Camping mindre än 500 meter ifrån centrala Värnamo i Småland. Campingen ligger mysigt beläget mellan ån Lagan och Prostsjön. Campingområdet är även omringat av vacker skog.
Här har du alltså naturen och enligt oss Smålands charmigaste stad Värnamo ett par fotsteg ifrån.

Hos oss hittar du campingtomter, tältplatser samt stugor för uthyrning.

Vegby Camping

Det fantastiska läget vid Södra Sämsjön i Västra Sverige gör Vegby Camping till en mycket attraktiv camping. Med våra 55 campingplatser, 8 stugor, den vackra naturen och de många aktiviteterna blir campingen en perfekt plats för hela familjen.

Vemdalens Camping

Härligt naturskön campingplats vid foten av Vemdalsfjällen.

Vimmerby Camping

Campingen är belägen vid den idylliska sjön Nossen utanför Vimmerby, mindre än 10 minuter med bil från Astrid Lindgrens Värld och centrum! Terrängen är både sluttande och platt ned mot sjön.

Yxningen Camping

Yxningens Camping ligger direkt vid den vackra sjön Yxningen. Vår mysiga camping är ett topställe för natur-, vatten- och fiskevänner. Barn trivs också på vår barnvänliga camping. Du kan njuta medan barnen amuserar sig själva!

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.