Adolfströms Camping

Vi finns i Adolfström, vid Laisälven, där vägen slutar (eller kanske börjar), och där vildmarken tar vid. Vi kan ordna allt för dig som kanske bara vill hyra en stuga, för dig som vill campa och klara dig själv, eller för dig som vill ha ett skräddarsytt paket, eller en konferens.

Alfta Camping

Övernatta enkelt hos oss på Er resa genom Hälsingland.
Campingen ligger vid Voxnan med gångavstånd till badplats, butiker och service i byn Alfta.
Vill ni stanna längre har vi många bra tips på sevärdheter, utflyktsmål och äventyr.

Alholmens Bad & Camping

Alholmens Bad & Camping hittar du i hjärtat av ”Sveriges trädgård, vid ”gamla E22” i Pukavik. Som du ser ligger Alholmen direkt vid havet och mittemot Galgbacken. Här kan du spana in sällsynt mindre hackspett, många olika havsfåglar och vadare, sälar ute på kobbarna och Hanön i horisonten. Det finns mycket att forska i omgivningen.

Almöns Bad & Camping

Camping

På Almöns bad och camping finns både lantlig idyll och city vimmel i nära anslutning.

Naturen finns inpå knuten och det är nära till både Uddevalla, Stenungsund och Göteborg, med besök på Liseberg och shopping som förslag på utflyktsgöromål.

Alsterbro Ställplats och Camping

Ställplats/Camping för husbilar, husvagnar och tält i Alsterbro, intill vackra Hindsjön. Den perfekta startpunkten för utflykter till Glasriket, Älgparken, vandringsleder, sevärdheter, fiske och rekreation.

Ängby Camping

Ängby Camping

Välkommen till Stockholms charmigaste campingplats.

Stockholm Ängby Camping med en unik placering, i direkt närhet till Stockholms innerstad och utmed Mälarens strandlinje.

Ångersjöns Mat & vildmarkscamping

Här bor du naturskönt på vår Vildmarkscamping nära Ångersjöns strand. Du kan ta en tidig fisketur, en promenad runt sjön i skogen eller ett uppfriskande dopp.
En perfekt plats för dig som vill bo mitt i naturen och njuta av stillheten och en vacker solnedgång men ändå ha restaurang och andra bekvämligheter nära till hands.

Angsjöns camping

Hos oss, 75 km från Umeå finner man året runt en lugn men händelserik miljö för allt från barnfamiljer till jägare och fiskare.

Åre Camping

Den familjeägda och härliga pärlan i Jämtlandsfjällen.
Detta är platsen för dig som söker lugn och ro i naturskön miljö med utsikt över Åreskutan, för dig som vill ut på Jämlandsfjällen eller för dig som vill uppleva Sveriges äventyrligaste by – Åre!

Åsengården

Välkommen till Åsengården!

Högst upp på Solleröåsen och med en fantastisk utsikt över Siljan ligger stugbyn Åsengården.

Alla campinggäster har tillgång till vår servicebyggnad med toaletter, duschar och tvättmaskin samt till poolen sommartid.

Hundar är välkommna på området men måste hållas kopplade.

Båstad camping

Välkommen till Båstad Camping.

Båstad Camping är pärlan där Bjärehalvön möter havet. Upplev fantastisk natur med otaliga utflyktsmål och den skånska Rivieran där Båstad med sin kontinentala atmosfär utgör höjdpunkten.

Björsbo Forest and Lake Hideaways

Välkommen till en liten, naturnära camping i västra Småland. Den här campingen passar bäst för dej som gillar de enkla campinglivet nära naturen.

Bläsinge Gård / Kullabygden

Mysig camping med stora fina platser.
Campingen är på en vacker gård. Vi har 20 elplatser på gräs och 10 elplatser på grus. Utöver detta har vi stora och härliga ytor för tält. Ni har tillgång till en enkel servicebyggnad med dusch och wc. Utevask finns för diskning men vi har inget kök. Frukost kan under högsäsong köpas på gården. Cyklar finns att hyra. Badplatsen i Svanshall är endast 1,5 km bort. Restauranger finns i närheten.

Blattnicksele Fiskecamp

Detta är en oas för dig som är naturintresserad. Här kan du utöva sportfiske på hög nivå i några av Europas bästa fiskevatten. Njuta av våra underbara vandringsleder i skog och mark. Här finns gott om bär och svamp.

Bodens Camping

Vi erbjuder boenden för alla smaker, åldrar och under alla årstider. Campingen är en modern campingplats, med handel och service i centrala Boden inom gångavstånd. Samtidigt som campingområdet ligger naturskönt vid sjön Bodträsket. Här kan du promenera på vårt fina strövområde eller ta en tur i löpspåret. På själva campingområdet finns det grillplatser och frikostiga grönområden.

Bolmsö

I anslutning till bed & nature verksamheten på Hägern finns det nu tillfälliga ställplatser för att kunna ta emot gäster som vill koppla av i den fina naturen på Bolmsö.

Bomstadbaden

Bomstadbaden är en härlig familjecamping med i soliga Karlstad. Campingen är öppet året runt och består av 280 campingtomter och 18 självhushållsstugor.

Braås Camping

Braås Campingplats ligger på en kulle i direkt anslutning till sjön Örken i Braås samhälle. Braås Lunchrestaurang driver campingplatsen. Campingplatsen är en så kallad naturcamping med vattentoalett, varmvattendusch, tvätt och diskutrymme samt latrintömning. Ett antal eluttag finns på området för att ansluta husbilar och husvagnar. Fem campingstugor varav fyra nybyggda på 15 kvm vardera med köksutrustning och fyra bäddplatser och en på 10 kvm och 2 bäddar finns att hyra.

Bureå Camping

Välkommen till Bureå Camping

Ni hittar oss 18km söder om Skellefteå bara ett drygt stenkast från E4an. Bureå camping är en trestjärnig campingplats som ligger på en lugn
plats mitt i naturen alldeles intill Bureälven. Vi erbjuder boende i 48 elplatser avsedda för husvagn/husbil samt tältplatser.

Charlottsborgs Camping & Vandrarhem

Välkommen till Charlottsborgs Camping & Vandrarhem. Campingen & Vandrarhemmet är beläget i parkmiljö med både shopping och natur runt hörnet. Med buss tar det endast 10 minuter till centrum. Bussförbindelser finner Ni i anknytning till campingområdet.

Den gula träbyggnaden innehåller tvätt- och duschrum samt diskplats. Den röda korsvirkes-byggnaden innehåller vattentoaletter och tvättstuga, kokplats med myntautomater samt utslagsback för spillvatten.

Dalskärs Camping

Upptäck Dalskärs mysiga familjecamping!
Dalskärs Camping  ligger i Bergkvara Torsås kommun på Kustvägen Sydost. Camping ligger mitt mellan Kalmar och Karlskrona. Du siktar Ölands Stora Alvar på andra sidan Kalmarsund. Alla stuggäster och nästan alla campinggäster har havsutsikt.

E4ans Camping

E4ans Camping är en mysig familjecamping av den mindre sorten. Campingen ligger i Toftaholm. Här i det vackra småländska landskapet bor man med naturen som närmsta granna längs med sjön Vidöstern. Det är även nära till sjön Flåren, och det många sjöarna i området gör camping till det perfekta resmålet för dig som tycker om att fiska.

Ekeby Camping

Ekeby Camping ligger 13 km söder om Årjäng vid Västra Silen och väg 172 i Värmland. De första turisterna kom redan på 1930-talet. För att hålla rent vid stranden så turisterna skulle trivas började vi 1972 med en soptunna, dricksvatten och en enkel toalett.

Idag har de mycket mera att erbjuda; 149 elplatser på en rofylld familjecamping. Ekeby har också kiosk, café, minigolf, Beachvolleyboll, fotbollsplan, lekplatser, cyklar, trampbåt, roddbåt, kanoter med mera.

Ekenäs Camping

Ekenäs Camping ligger fridfullt ute vid havet med endast någon kilometer såväl till den världsberömda Brunnsparken, som till centrala Ronneby.

Campingplatsen har i dagsläget ca 33 platser varav 30 med el och förutom havsbad och beachhandbollsplan har du nära till en mångfald av intressanta upplevelser i ett av Blekinges mest historiska och vackraste naturområden.

Elfdalens Camping

På Elfdalens Camping möter du en lugn och familjevänlig camping i Klippan i nordävstra Skåne. På denna natursköna camping finns det 66 campingplatser. Alla campingplatser har elektricitet och passar för såväl husvagn, husbil som tält. Det finns även fyra stugor att hyra på campingen. Campingen är öppet året om.

Eskilns bad & camping

Bo sjönära omgiven av storslagen natur!

Eskilns Bad & Camping är en familjevänlig anläggning utefter riksväg 68, 1,5 km söder om Västanfors och 3 km söder om Fagersta centrum och precis vid sjön Eskiln.

Här finns 85 campingtomter för husvagn, husbil och tält samt 13 stugor.

Evedals Camping Växsjö

Vackra platser med sjöutsikt över Helgasjön, nära en lekplats eller vid servicehuset. Det är några av de valfriheter du som kund har när du kommer till oss.

Filipsborgs herrgård

Välkommen till Filipsborgs herrgård, vackert belägen vid den fria Kalix älv och nära till havet och den örika Bottenvikens skärgård. Här kan du njuta av sommarens ljusa dagar under ”hemester” och ”svemester”.

Här finns alla möjligheter för en njutbar semester i de vackraste delarna av Norrland, i den nordostliga delen av Sverige.  På Filipsborgs herrgård har vi 30-talet campingplatser/ställplatser för husvagnar och husbilar. Kommer du med husvagn finns det en särskild yta för dragbilen att parkera på.

Platserna är nybyggda och på grus- eller gräsunderlag, flertalet av dem med utsikt över vatten – den fria Kalix älv. Till platserna hör eluttag på upp till 16A/3600W. 15 kWh elförbrukning ingår per dygn. Förbrukning utöver detta debiteras med 2:50 SEK/kWh.

Frägsta Hälsingegård

Frägsta Hälsingegård

Frevisören Camping & Resort

Vi är en året runt anläggning med fyra olika säsonger och ett stort utbud av aktiviteter att sysselsätta sig med. Här finns en restaurang som serverar kanske Norrbottens godaste mat och lugnet och tystnaden ute på Frevisören är någonting unikt. 

Fridfulla Rännudden

Rännuddens camping ligger cirka sju kilometer från centralorten Norsjö och har totalt 18 stugor och 70 husvagnsplatser.

Fromhedens Camping

Fromhedens Camping är belägen 15 km från Norsjö efter väg 370.

Stugor, husvagnscamping, fiske/isfiske, skoterled, restaurang, musik, dans, bingo och 9-hålsbana allt inom gångavstånd. Firmafester, födelsedagsfester mm skräddarsyr vi efter behov och är öppet hela året.

Furudals Vandrarhem & Camping

I Närheten

Furudals Vandrarhem & Camping ligger vackert beläget vid Oresjön i Dalarna, 3,5 mil till Rättvik och 3,2 mil till Orsa.

Badplats med långgrund sandstrand finns i direkt anslutning till campingen. 

Inom promenadavstånd finns livsmedelshandel (Tempo) med bensinstation,  matserveringar, spelbutik med ombudskap för apotek, post och Systembolag.

Till Orsa och Mora har Ni en bilfärd på 30 och 45 minuter. Och varför inte besöka Dalhalla som tar ca 35 min från oss, Dalarnas egna amfiteater. 

Göteborgs Camping Lilleby

Välkommen till ett modernt boende vid havet och nära centrum. 

Moderna, fullutrustade stugor för åretruntboende nära Göteborgs Centrum.
Camping för husvagn, husbil eller tält med nyrenoverat samt fräscht servicehus.
17 km till centrala Göteborg, med busshållplats Lillebybadet direkt vid campingen.

250 m till en av Göteborgs mest attraktiva badstränder.
Trådlöst Internet för våra gäster på området.

Grännäs Camping

Grännäs Camping och Stugby ligger intill Sveriges enda östkustfjord vid den pittoreska hamnstaden Valdemarsvik. Vår vackra camping erbjuder härligt boende i underbar parkmiljö med utsikt över fjorden. På området finns en restaurang samt aktiviteter som padel, frisbeegolf, minigolf och tennis. Valdemarsvik centrum ligger på gångavstånd (1,5 km) via en led längs fjorden!

Grottbyn – Skånes Djurparks Camping

​Campingen ligger inbäddad i lövskogen strax norr om Höör, granne med Skånes Djurpark. I närmsta
tätorten Höör finns all upptänklig service, shopping och restauranger. Vi ligger centralt i Skåne​.

GRUMS FISH N´ CAMP – SÄVSJÖN

Familjecamping i kulturbygd i södra Värmland

Grums Fish n´ Camp vid Sävsjön är en lugn familjecamping i naturskön kulturbygd i södra Värmland. Hit kommer du för att koppla av, vandra i naturen, bada, fiska eller göra utflykter med båt.

Campingplatsen ligger vid natursköna Sävsjön i södra Värmland, cirka 12 km söder om Grums, och har ett 40-tal campingtomter, samtliga med el. Några är speciellt lämpliga för husbilar och andra passar bra för tält.
För dig som gäst finns dusch, toalett och diskrum i de servicebyggnader som ligger centralt på området.

Gullmarsbadens camping

Gullmarsbadens Camping är en centralt belägen camping som har allt man kan önska på semestern. Camping är vackert beläget och har egen badstrand i direkt anslutning. Gångavstånd in till centrala Lysekil (2,5 km) på gång/cykelväg.

Alla är välkomna att campa hos oss, inget campingkort krävs. Campingen har en lång historia och fanns redan på 50-talet.

Habo Camping & Stugby

Habo Camping & Stugby är gemytlig familjecamping med 65 platser. Hit är även fyrbenta vänner välkommna. Campingen är vackert belägen mellan Bankeryd och Habo vid Vättern, 15 kilometer norr om Jönköping.

Hälle Fishing camp

Fiskecamping med campingtomter med perfekt läge precis vid sjökanten.

El ingår vid bokning.

Servicehus med wc, dusch och tvättmaskin ingår också i priset.

På campingen finns det mycket härligt att hitta på, ni får gärna hyra vår bastu, vedeldad badtunna, båtar, motorer, grillstuga eller fiskeutrustning.

Hammarstrands camping

Vill du vakna till tystnad eller fågelsång? Det kan du uppleva på Hammarstrands camping varje morgon! 
Vår camping är vackert belägen mitt i naturen, intill Indalsälven med en fantastisk utsikt, som bjuder dig lugn och ro. Vi stör inte av myggor på campingen. Campingplatsen ligger i Ragundadalen mitt emellan Östersund och Sundsvall, drygt en timme bort i båda riktningarna.

Haparanda Camping

Haparanda camping ligger i hjärtat av Haparanda, vid strandplan, med en fantastisk utsikt över Torne älv. Haparandas och Torneås shopping och nöjen finns inom gångavstånd!
I anslutning till campingen finns lekpark, badstrand, restaurang, strandcafé och multisportarena med möjlighet till basketboll, beachvolley och strandfotboll.

Haparanda Hamn

I Haparandas gästhamn, 18 km från centralorten, driver båtklubben Bothnia en liten campingplats för båtfolk och andra besökare.

Hargshamns Bad & Camping

Hargshamns Bad & Camping är en naturskön och barnvänlig familjecamping i vacker skärgårdsmiljö i Roslagen. Havsbad med sandstrand, gräs och klippor. Badplats med bryggor, beachvolleyplan, pingisbord, gungor, grillplats, kiosk, butik.

Havrevreten

Tälten av canvas ger bra ventilation och skydd för väder och vind. De är möblerade med sängar och bekväma möbler för en avslappnad paus från omvärlden.

El finns i och runt tälten vilket gör att man inte behöver treva sig fram när mörkret faller
Det ska vara bekvämt att campa. Trerätters middag och frukostkorg ingår samt bäddade sängar med sköna sängkläder och handdukar. Badrock och tofflor finns att hasa runt i och ett stenkast från tälten ligger sjön med badbrygga och bastuflotte.

Hedesunda Camping

Hedesunds Camping är en harmonisk camping där lugnet och närheten till Dalälvens Strand skapar en perfekt sommar oas för de som väljer att spendera några dagar här hos oss. 

Duschar och toaletter inklusive handikapp toalett är tillgängliga centralt på campingen och nära receptionen. 

Det finns gods matlagningsmöjligheter, med nåde el- och mikrovågsugnar, varmvatten, diskutrustning och modern tvättmaskiner. 

Vi har 60 campingtomer med EL och tar mer än gärna emot både husbils/husvagns och tältgäster.

När ni tittar in på receptionen finns möjligheten att köpa glass, godis, souvenirer, fiskekort, fiske utrustning och färska frallor som beställa i förväg. 

Herrfallet Camping

Ni är välkomna till oss i sommar, Ni bor i ert ”egna” hem antingen i er husvagn/husbil eller i en av våra stugor. Här bor du minst lika tryggt som hemma med närheten till naturen.

Här kan ni bada, hyra en roddbåt och fiska då det är fritt spöfiske i Hjälmaren. Eller varför inte hälsa på våra får med lamm som betar på området.

Hjälmaresunds Camping

Lugn, fridfull camping och stugby mellan Katrineholm och Kungsör, inte långt ifrån Eskilstuna och Örebro. Här kan du njuta av både bad och fiske. Eller varför inte bara komma hit och slappna av.

Hjälmargården och Läppe Camping

Hjälmargårdens camping är vackert belägen vid Hjälmarens strandkant. Vi erbjuder 120 elplatser varav ca 60 säsongsplatser. Från 2014 drivs även Läppe camping i Hjälmargårdens regi. 

Hoks Naturcamping

Vi försöker hålla en familjär atmosfär på campingen, där alla ska känna sig välkomna. Vi är en fristående camping. Hos oss behöver du inget campingkort.

Campingen Är En Trevlig Anläggning Som Ligger Naturskönt Belägen 2 Km Utanför Hoks Samhälle, Ca 3 Mil Söder Om Jönköping. Hit Kan Ni Komma För Att Vandra I Naturen, Fiska, Umgås Med Släkt Och Vänner Eller Spela Golf.

Som Granne Har Vi Tex Hooks Herrgårds Fina Golfbanor, Ett Paradis För Dig Som Gillar Att Spela Golf! Vi Har Också 1 Båt Och 2 Kanoter För Uthyrning. Det Finns Mycket Fina Strövområden I Intilliggande Skog Och Ängsmark. Detta Passar Perfekt För Dig Som Reser Med Hund Eller Gillar Att Promenera I Skog Och Mark.

Hörsjöns Camping

I Smålandsstenar finns den vackra belägen  Hörsjöns Camping. Det handlar om en lugn camping, men det finns många möjligheter att gestalta sin fritid. Campingen finns i ett vackert naturskyddsområde och är belägen strax intill flöden Nissan. Härifrån kan ni vandra, cykla och även hyra kanot.  På campingen finns en uppvärmd simbassäng och ni kan också fiska vid fiskdamm.  Bara en stenkast från campingen finns ​möjligheter att handla och restaurang.

Hultsfred Strandcamping

Hultsfred Strandcamping är en naturnära camping belägen vid sjön Hulingen. Hos oss kan ni hyra stuga eller campingtomt för er husvagn, husbil eller ert tält. Njut av dagen och andas frisk smålandsluft, ge er ut på en kanotsväng eller vandra någon av de fina vandringslederna i närheten. En barnvänlig camping med härlig badplats och långgrunt vatten. Närhet till bland annat Astrid Lindgrens värld, Älgpark, och mycket annat som naturen har att erbjuda.

Hunnebostrands camping

Här på Hunnebostrands Camping har du allt som du kan tänkas behöva på din semester!

Campingen är vackert belägen i en naturskön miljö, med gångavstånd från centrum i Hunnebostrand.

Ice & Light Village

Välkommen till Kalix

Där älven möter havet ligger samhället Kalix.

Här bor du bekvämt i en modern stuga, inkapslad av ett iglooformat skal – designat för att du som gäst ska kunna ta in omgivningarna genom de stora fönstren.

Från vinterns is till sommarens ljus – Välkommen till Ice & Light Village.

Här bor du bekvämt under ett iglooformat skal – designat för att du som gäst ska kunna ta in omgivningarna genom de stora fönstren. Lugnet, tystnaden och utsikten över Kalixälven bäddar för en god natts sömn.

Närheten till natur, älv och skärgård ger möjlighet till varierande aktiviteter året runt.

Jonsboda Camping

Välkommen till Jonsboda Café och Camping. Jonsboda Brovaktarstuga var mellan 1832-1970 en av många brovaktarplatser utmed Göta Kanal. Här bodde familjen som skötte broöppningen förr i tiden.
I dag hittar du Göta Kanals minsta och närmaste camping här. Vi har uppställningsplatser för både husbil och husvagn samt tältplatser som du i stort sett kan doppa tårna i kanalen från.

Jormvattnets fiskecamp

I norra Jämtland, vid Jormsjöns strand ligger campingen med den vackraste utsikten i världen. En vacker gul färg på i princip alla byggnader visar att du hittat rätt, alldeles strandnära ligger de efter Vildmarksvägen i Frostviken.

Jula Camping & Stugby

Jula camping med gångavstånd till centrum. Nära till hotellet, Julahuset, McDonalds och Vilans fritidsområde med friluftsbad, sportanläggning och nybyggt badhus med stor rutschbana. Campingen har 73 st husbils-/husvagnsplatser, 20 st tältplatser och 30 st campingstugor med 4 st bäddar, utrustade för självhushåll (vatten, toalett/dusch och TV finns i vissa). Servicebyggnaden har dusch, toaletter, kök samt disk/tvättplats. Separat TV-stuga

Kalix Camping

Unikt belägen direkt vid den förtrollande Kalixälven, även väldigt nära Kalix centrum som har ett brett utbud av restauranger och butiker. 

Aktiviteter finns det gott om på camping. På campingområdet stoltserar strandängsbadet, ett härligt tempererat utomhusbad med två stora pooler för alla åldrar, volleybollplaner, minigolfbana, boulebanor, gästhamn och fina motionsslingor. 

Kalix Golfklubb

Kalix golfklubb lockar till sig gäster med golfintresse men den oslagbara naturen och omgivningen gör att många av våra gäster stannar några dagar till.

Vid golfbanan har vi tio stycken ställplatser för husvagn/husbilar, el erbjuds inte i dagsläget.

Som gäst hos oss har ni alltid tillgång till dusch, toalett, och bastu. 

Kävsta Camping

Ett myggfritt Norrland är det möjligt? Javisst – genom öppna landskap och mild bris från vattnet. Sitt ute i solnedgången och njut av utsikten utan att bli helt uppäten!

Korskullens camping stugor & café

Korskullens camping är den perfekta campingen för dig som vill bo på en välskött camping och samtidigt vara nära Söderköpings centrum.

Campingen har 40 campingtomter varav 35 utav dom är med EL(10 A)
Platserna är på gräs, maxlängd fordon är 9 meter och storleken på platserna är ca 80 kvm.

Alla gäster på campingen har tillgång till vårat fräscha servicehus med avgiftsfria duschar samt wc. Det finns latrintömning för fasta tankar, sopstation , matstuga, tvättstuga samt handikapp och skötrum på campingen.

Kumla GolfCamp

Kumla GolfCamp är en ställplats som har öppet året om. Ställplatsen passar både husvagnar och husbilar oavsett om du gillar att golfa.

Laxede camping

Naturskön plats vacker belägen omgiven av vatten på en pir i mitt ute i Lule älv. Här får du lugn och ro.

Laxsjöns Camping & Friluftsgård

Vår Camping & Friluftsgård ligger vackert belägen på en halvö i Laxsjön – Dalslands kanal. Mitt i hjärtat av Dalsland. På vår fyrstjärniga camping finns alla typer av campingtomter. Det är bara att välja om ni vill ligga vid skogskanten, mera öppet eller med sjöutsikt. På campingen finns även stugor och vandrarhem.

Lillhärdals Camping

Lillhärdals camping ligger vackert och centralt vid Härjeån i Lillhärdal, Härjedalen. Här finns allt från strandnära tältplatser till uppställningsplatser med el, mysiga gamla campingstugor och nya bekväma semesterhus, flertalet intill Härjeån. Öppna gräsytor och närheten till Härjeån ger barnen en spännande miljö, hos oss kan de leka fritt och kanske klappa fåren i hagen intill under föräldrarnas uppsikt under sommarsemestern.

Välkommen hälsar Hasse Forsman med personal

Linneryds camping

Denna camping med sluttande terräng har platser med skugga, utan skugga och platser med lite skugga. Linneryds Camping ligger i närheten av en sandstrand. Det finns möjlighet att hyra tält, husvagnar och vandrarstugor. 

Löfgrens camping

Löfgrens Camping är en mindre camping som påminner om en egen liten by .

All verksamhet bygger på småskalighet och närhet till naturen med ekologiska principer.

Loos Camping

Campingen har 14 sjönära husvagnsplatser med el.

Campingen har även tältplatser för
den genuint intresserade av friluftsliv som
ändå vill ha tillgång till t.ex. riktigt kök
och dusch.

Malmöns camping

Lugn familjecamping vid Mälaren, ca 6 Km. cykelbana in till centrala Köping.
Här börjar Hedströmmen som går att paddla kanot eller kajak på olika kanotleder.

Meselefors Camping

Letar du efter en campingplats i södra Lappland? Då är Meselefors Camping i Vilhelmina kommun rätt ställe! Vi har 28 ställplatser med el, tältplatser och stuguthyrning.

Mölltorps camping

Mölltorps Camping är en strandnära och barnvänlig camping på underbara Öland. Direkt efter brofästet hittar du denna camping som även har gångavstånd till både Ölands Djur & Nöjespark och Färjestaden.

Movänta Camping

Varmt välkomna till Movänta Camping.
Skapa härliga sommarminnen hos oss på Movänta Camping!
Oavsett om ni stannar en enstaka övernattning eller gör ett längre besök, är vårt främsta mål alltid att Ni ska vilja komma tillbaka till oss.

Myttinge

Förstklassigt semesterboende i Myttinge på Värmdö – nära hav och stad!

En retreat plats i vacker natur med sjönära stugor och glamping-tält.

På plats kan ni hitta på flertalet aktiviteter, hyr t ex en kanot, SUP-bräda eller kanot?

Nämndö Glamping

Lyxinramad camping i canvastält uppe på berget med fantastisk utsikt över havet! Tälten är mysigt inredda med dubbelsäng, mattor, lyktor, sittmöbler, eluttag, fläkt, kylbox, vinglas och annat som ger en lyxig och relaxad känsla. Varje tält står på en egen terrass med sittmöbler, bord och solsängar. Här njuter man av utsikten och bara har det välförtjänt bra!

Nås Camping

Nås Camping ligger i mellersta Sverige i Dalarna och är en mysig naturcamping intill Västerdalälven. Här hittar du lugn och ro som gör Sverige så attraktiv. Området erbjuder många möjligheter att upptäcka Dalarna-här kan du bada, fiska, paddla kanot, vandra och cykla.

Näsets Marcusgård

Om du letar efter ett exklusivt och magiskt sätt att uppleva naturen och om du gillar design, rekommenderar vi dig våra fantasifulla skogskojar Supermåne och Oddis Öga. Det spelar ingen roll när du kommer, varje säsong har sina egna färger, dofter och ljud.

En kamin och golvvärme säkerställer att du alltid ska ha det trevligt och mysigt, med inga andra levande varelser, men rävar, älg, lynxer, ekorrar och rådjur. Kanske du kan komplettera listan snart.

Nävekvarns Skärgårdscamping

Nävekvarns skärgårdscamping är en liten camping med havet som närmaste granne. Campingen erbjuder sjönära platser med en vacker utsikt över gästhamnen och den intilliggande skärgården.

Norraryds Camping

Mysig liten camping vid Nationalpark Åsnen för alla som älskar vacker Svensk natur och aktiviteterna den erbjuder.

Då campingen verkligen är en del av naturen vid nationalparken så är vi självklart en eco-vänlig camping. Här tar vi hand om naturen och den vackra miljön omkring oss.

Norrsken Lodge

Utsikten över vattnet är fantastisk. Vart du än väljer att campa så kan ni njuta av midnattssolen och ljudet av fåglarna. 

Välj på över 60 campingplatser, på alla så ingår EL. 

Om du tar med ditt eget tält, så kan du campa var du vill. Det är ett lätt beslut med 300 meters av platser direkt vid vid vattnet och utsikt över de harmoniska vågorna. 

Norrtälje camping

Ni hittar oss i centrala Norrtälje i lugn miljö i närhet till Vigelsjö Naturreservat. På gångavstånd hittar ni badplats med vattenrutschbana, shopping  i Norrtälje centrum eller ta snabbuss till Stockholms innerstad för storstadsshopping och evenemang. 

Notåvallens Camping

Information kommer inom kort.Mysig liten camping som ligger vid Gimåns strand. Här finns tre stugor med fyra bäddar i varje att hyra. Även tält- och husvagnsplatser till uthyrning. Fina bad och fiskemöjligheter i Gimån.

Ogströmmen Camping

På campingen vid Öje Turistgård finns 20 st campingtomter.

Vacker grönska och idyllisk miljö för den som söker lugnet och väldigt fint fiske.

Öje Bad & Camping

Campingen vid Öje Bad och Camping har 15 husvagnsplatser med el.

Denna camping har även en servicebyggnad med kök, toaletter och latrintömning.

Ore Fritidsby

Ore Fritidsby är en naturskön camping i vackra Furudal i Dalarna. Campingen har över 100 platser för såväl husbilar, husvagnar och tält. På 91 av platserna finns det EL. Campingen är öppet året runt.

Östergarn Strand

Östergarn Strand erbjuder dig bra boende hundra meter från en av Gotlands finaste sandstränder. Det finns olika boendemöjligheter som anpassas efter dina behov: Hyra rum eller stuga, camping med tält eller husvagn/husbil. Vi har olika byggnader varav en är handikapp-anpassad och möjligheten finns att ta sig ända ner till havet med rullstol.

Pajala Camping och Pajala Stugby Route 99

Vår camping är vackert belägen vid Torneälven, 1,5 km söder om Pajalas centrum. Det är en plats med mycket lugn och ro, omgiven av orörd natur. Här har du ett perfekt resemål för naturälskare, äventyrare, fiskare, campare och alla som älskar svenska Lappland.

Partille Vandrarhem

Vi finns i lugna, gröna omgivningar 13 km från centrala Göteborg. Vi erbjuder ett enkelt, men nyrenoverat och fräscht, rökfritt budgetboende i 2 till 5-bäddsrum med våningssängar.

Ramsjö camping

Ramsjö Camping är verkligen en av Sveriges campingpärlor. 

I bildspelet kan ni se gården från 1600-talet, med både plats för husvagnar/husbilar, den som vill tälta men också den som gärna slår läger i en av våra rymliga timmerstugor (vinterisolerade). 

Här blandar vi historia med komfort, alla gäster har tillgång till vårat servicehus med Wc, Handikapp toa, duschar, tvättmaskin, färskvattenfyllning och spolplats. 

Gården är nästintill ett kulturarv, här kan man med modern komfort uppleva den porlande forsen, fiske som även nöjer den kräsne och en natur att uppleva.

Man kan säga att det endast är fantasin som sätter gränserna för vilka aktiviteter och annat skoj ni kan hitta på hos oss.

Salix Sea Escape

Salix Sea Escape ligger vid Orrmosjön, med sjön, sandstrand och skogen som närmsta granne.

EN PERFEKT HIDEWAY

Längtar du ut i skogen, men ändå vill ha en bekvämt boende? Vill du vakna vid en av Härjedalens vackraste sjöar utan grannar? I samarbete med Scandianvian Escape kan vi stolt presentera denna coola eko-container – en unik hideaway.
Vi erbjuder dessutom en mängd aktiviteter och naturupplevelser, med eller utan guide.
Läs mer om dessa här!

Sandnäsets bad & Camping

Sandnäsets bad & Camping är en mysig camping med badstrand som är öppet året om. Campingen är en naturcamping med 30 platser och en restaurang som serverar thaimat.

Sandvikens Camping & Stugby

Sommarparadiset Sandviken är en pärla vid Storsjöns strand, en sommaridyll i det Norrländska inlandet, endast 4,5 km från centrala Östersund. Den härliga naturen, närheten till vattnet och den fantastiska utsikten karaktäriserar området, något som måste upplevas!

Sangis Motell och Camping

Ställplats för husbil, direkt vid E4:an och Sangisälven. Livsmedelsaffär i närheten (ca. 500 meter).

Särna Camping

Stort och fint campingområde på gräs med fantastisk utsikt ut över österdalälven med fjällen Städjan, Nipfjället, Långfjället, Fjätervålen och Vedungen som bakgrundskuliss.
Alternativa boenden från tältplatser, småstugor till rumsuthyrning på huvudbyggnadens övervåning med B&B.
Stora fina servicehus med tillgång till bastu, disk och tvättmöjligheter samt gångavstånd ner till badstranden med stor badstrand innehållande strandvollyboll mm.

Saxnäs camping

Saxnäs camping på Öland är beläget ca.3 km norr om brofästet. Vårt mål är att erbjuda en ren, snygg och välordnad miljö där hela familjen trivs.

Vi har ett stort antal tomter och husbilsplatser, alltifrån enkla till lyxiga varianter. Allt för att skapa den bästa upplevelsen för dig som gäst.

Varmt välkommen!

Skånes Djurpark – Camp Oak

Sov med björnar och vargar som närmaste granne! Camp Oak på Skånes Djurpark erbjuder en campingupplevelse utöver det vanliga. Var med om en tvådagars vildmarksupplevelse för hela familjen där ni bor mitt djurparken i vår magiska tältby. Du kommer nära djur och natur på ett sätt du inte trodde var möjligt tidigare.

Skeppsdockans camping & vandrarhem

Skeppsdockan Camping & Vandrarhem ligger vi Göta Kanal i Söderköping. Här bor du cirka 1 kilometer från centrala Söderköping samtidigt som du njuter av vackra naturupplevelser. Blicka ut över kanalbåtarna på Sveriges blå band och andas in naturens krafter och lugn.

Skogsand Camping

Skogscand Camping är en liten ställplats för Husbilar och Husvagnar invid Riksväg 83, 700 meter norr om korsningen i Stråtjära.

Badstrand vid sjön Bergviken, ett långgrunt bad för barnfamiljer. Färskvatten finns men endast torrtoa. Möjlighet att tömma latrintank.

Skokloster Camping

Området ståtar med egen långgrund badstrand vid Mälaren. Tomterna finns på kuperad terräng i blandskog och ramas in av björkskog vid infarten till Skokloster Camping.

Lågsäsong mån-fre 17:00-20:00

Högsäsong mån-sön 08:00- 20:00

Incheckning andra tider, ring Tom 0701-839157

Varmt Välkomna!

Skotteksgården

Hjärtligt välkommen till Skotteksgården!

Njut av naturen när det passar dig bäst: cykla, vandra,springa och bara vara. 

Boka din kortsemester för gemensam tid med familjen och komma bort från vardagen!

Skummelövs Ekocamping

Skummelövs Ekocamping är en familjecamping belägen strax utanför Laholm med härlig utsikt över Hallandsåsen. Campingen är belägen alldeles intill en 12-håls golfbana och en 12 kilometer lång badstrand, även känd som Sveriges längsta sandstrand.

Skylight Cabins

Här bor ni i den äkta vildmarken, men med bekvämligheter anpassade för att maximera er upplevelse av naturen ni omges av.

Snäck Camping

Välkommen till Snäck Camping Visby.

Här hittar du 149 campingtomter med el, utspridda i naturen på sluttningen mot stranden.

Från alla platser är havet och dess växlande sceneri påtagligt.

För en bekväm campingsemester finns servicehus med wc, dusch, handikapp wc/dusch, tvätt, torktumlare, kok- och diskmöjligheter.  

Dessutom latrintömningsstationer & återvinningsstationer.

Sölje camping

Vi är den lilla campingen med det stora barnvänliga lekområdet mitt i centrum.
Ja ett centrum o nav i campingplatsen som våra gästande barn älskar.

Sonfjällscampen

Sonfjällscampen ligger vackert och sjönära vid Vågan och Ljusnan med en fantastisk utsikt över Sonfjället. Campingen är belägen nära Hede, Vemdalen. Sonfjällets nationalpark och Nyvallen. Från Nyvallen går det vandringsled upp till Sonfjällets topp. Naturskön miljö som lämpar sig för promenader, med delvis markerade leder.

Stockholm strandby Farstanäs

Bara några minuter från E4:an finner ni Stockholm strandby Farstanäs med camping, stugby, havsbad och ett naturreservat där harmonin och lugnet håller i taktpinnen året om trots sitt centrala läge.

Campingen är en av Mellansveriges allra största campingområden. Med över 240 platser där 180 ST är med el så kan vi ta emot både husvagnar, husbilar och tältgäster.

På campingen finns det två väl utrustade och fräscha servicehus med dusch, wc, latrintömning och skötplats. I servicehusen finns det även kök med spis, ugn, mikrovågsugn och det som behövs till torktumlare och diskmaskin. Wifi finns över hela området. 

Storklinten

Spegel spegel på väggen där, säg mig vart Norrlands bästa camping är? Svaret är givetvis hos oss på Storklinten!

Strandstuvikens Havsbad & Camping

Strandstuvikens Havsbad & Camping är lugn och mysig familjecamping i naturskön omgivning. Campingen har öppet året om och ligger cirka 9 kilometer sydost om Nyköping. Här hittar ni ett härligt boende precis vid havet och Sörmlandsleden som närmaste granne.

Tanums Camping & Stugby

En lugn camping, perfekt för grupper

Det är lugnt och skönt på campingen och inom området finns även samlingslokal, grillhus och dansbana. Tack vare faciliteterna är campingen mycket lämpligt för träffar och möten av olika slag. Tanums Camping & Stugby hjälper gärna till att organisera gruppresor, skolresor, lägerskola, etc. med olika aktiviteter runt om i norra Bohuslän. Lägerskolorna tillsammans med Vitlycke museum är mycket populära där man bl.a. får vara med om hur man levde på bronsåldern.

The Mangévie

The Mangéive är en familjevänlig camping och bed & breakfast i Furudal, Dalarna. The Mangéive är faktiskt en gammal skola som nyligen har byggt och blivit denna härliga camping med bed & breakfast. Ta chansen och upplev ett av Sveriges vackraste landskap på mysigast tänkbara sätt.

Tollenäs Camping

Hakefjordens pärla

Så nära havet du kan komma. Alldeles nära centrala Stenungsund. Säregen natur, härliga bad, världsberömd vindsurfing. Här finns Stenungsunds camping med närhet till shopping, restauranger m.m. och rikligt med service. 

Tredenborgs camping

Tredenborgs Camping är en lugn och trivsam familjecamping som har ett unikt läge på strandkanten mellan den blekingska bokskogen och havet. Här hittar ni vackra vandringsleder, cykelleder och kanotturer i sagolik natur. Till Sölvesborgs centrum är det endast tre kilometer och där finner ni mysiga kullerstensgator, restauranger, caféer och butiker. 

Trellebystrands Familjecamping

Camping

Naturskönt beläget vid Trälebergs-Kilen 5 km N Lysekil.

Bad med liten sandstrand, klippor och badbrygga. Gratis 70 m vattenrutschbana för incheckade gäster (öppen under högsäsong), bangolf och butik. Säsongsplatser finns ledigt.

Trummenäs Camping

Trummenäs Camping är en modern familjecamping med bra standard belägen i hjärtat av Karlskronas vackra skärgård.

Campingen har en grönskande skön miljö alldeles intill havet, där Ni kan njuta av härliga havsbad i naturskön miljö samt fritt fiske.

Unda Camping

Campa hos oss

På Unda camping finns det totalt, 335 campingtomter! 140 av dessa är reserverade för alla våra ”säsongare”. Varje campingtomt har tillgång till el och det är nära till toaletter, tvättstuga och servicehus. En liten promenad och du kan handla i butiken eller äta en bit mat och kanske något att dricka på restaurang Sjöstjärnan.

Väddö Havsbad & Camping

Vid Östersjöns kust hittar ni denna pärla. En underbar sandstrand och fina tomtplatser. . På vårt område finner ni lekpark för barnen, minigolfbana, grillplats, kök med matlagnings- och diskmöjligheter, dusch och Wc.

Vännäs bad och camping

Campingen har öppet året om. Och är endast 20 minuter från Umeå centrum. Vännäsbadet är en av Norrlands största tempererade badanläggningar. Här finns bassänger, både 50- och 25 meter, plaskdamm med vattenlek för våra minsta, läcker vattenrutschbana, studsmattor och beachvolley.

Vegby Camping

Det fantastiska läget vid Södra Sämsjön i Västra Sverige gör Vegby Camping till en mycket attraktiv camping. Med våra 55 campingplatser, 8 stugor, den vackra naturen och de många aktiviteterna blir campingen en perfekt plats för hela familjen.

Vemdalens Camping

Härligt naturskön campingplats vid foten av Vemdalsfjällen.

Vimmerby Camping

Campingen är belägen vid den idylliska sjön Nossen utanför Vimmerby, mindre än 10 minuter med bil från Astrid Lindgrens Värld och centrum! Terrängen är både sluttande och platt ned mot sjön.

Yxningen Camping

Yxningens Camping ligger direkt vid den vackra sjön Yxningen. Vår mysiga camping är ett topställe för natur-, vatten- och fiskevänner. Barn trivs också på vår barnvänliga camping. Du kan njuta medan barnen amuserar sig själva!

Tävling

TÄVLINGSDAGS! ⭐️⭐️⭐️
 

I samarbete med Skånes Djurpark och deras boende CAMP OAK, lottar Campcation ut ett unikt övernattningsäventyr nära både djur och natur. En oförglömlig upplevelse för hela familjen värde 3995 kr!

Priset gäller för 4 personer och i vinsten ingår:
– Två hela dagar i Djurparken för hela familjen
– Övernattning på Camp Oak i de populära glampingtälten utrustade med värme och el
– Kvällsmat och frukost ingår
– Unika djurupplevelser i både skymning och gryning

För att vara med och tävla går du in på våra sociala medier och följ instruktionerna. Lycka till!

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.