från 180kr
Sök

Bläsinge Gård / Kullabygden

Created with Sketch. Gamla Södåkravägen 127, Jonstorp Visa på karta
Inte betygsatt från 0 recension
0/5
100%s av gästerna rekommenderar

Beskrivning

Beläget ute på en vacker gård endast 500 m från Kattegattleden hittar du Bläsinge Gård Camping. Campingen är lokaliserad på en historisk gård och mitt i ett rikt och flödande odlingslandskap.

Bläsinge Gård Camping har 20 elplatser på gräs och på grus. Du finns även riktigt härliga och enorma ytor för tält här. Som gäst på Bläsinge Gård Camping har du tillgång till servicebyggnader med wc och dusch. Servicebyggnaden saknar kök men utevask finns om du behöver diska. På campingen finns det även möjlighet att köpa frukost under högsäsong, du hittar också cyklar att hyra.

På Bläsinge Gård Camping är det oftast lugnt och stilla, vilket passar dig som behöver koppla av från vardagsstressen. Priserna på campingen varierar beroende på säsong. I det gamla kostallet finns det även en festlokal till uthyrning. Denna lämpar sig perfekt för bröllop och fester vilket också ger en härlig inramning på campingen generellt.

OMGIVNINGEN  

Sommaren på Kullabygden är fantastisk med varma temperaturer och friska vindar. Kuststräckan mäter hela sex mil och ger ett stort utbud på många fina badplatser med vidsträckta stränder, vackra klippor och ostörda bryggor. Tycker du om att vara aktiv och komma ut i naturen har du kommit helt rätt. Bläsinge Gård Camping ligger precis vid Kullabygden som har vandringsleder i världsklass. Här finner du även fina löpstigar, vackra cykelvägar, golfbanor och mysiga badställen. Naturen är vacker med flera byar inom behagligt avstånd att besöka. Mölle, Skäret, och Svanshall ger alla olika möjligheter med allt från klättring, dykning, paddling eller bara möjligheten att strosa runt och finna sig i nuet.

På Kullabygden hittar du en av Europas finaste byar. Arild har tillsammans med några få utvalda pärlor i hela Europa blivit vald till en av dom vackraste platserna du kan besöka, vilket självklart fått folk från hela världen att vallfärda till östra delen av halvön. Förutom att njuta av det vackra landskapet kan du även sätta dig på en av dom mysiga restaurangerna som du finner här. Många av dem serverar sina rätter baserad på lokala råvaror, som vin,

kött och grönsaker. Du hittar även Små gårdsbutiker och gemytliga caféer. För ett ögonblick kan det kännas som att du är nere på kontinenten.

På Kullabergs spets finner du även den välkända fyren Kullens fyr, som är en av Skandinaviens högst belägna och mest ljusstarka.

Personalen på Bläsinge Gård Camping har självklart god lokalkännedom och hjälper gärna till med tips om vad du kan se och göra här.

BRA ATT VETA

Att ta sig till Bläsinge Gård Camping är väldigt smidigt. Kollektiva färdmedel går att nå på endast en 10 – 15 min promenad. Vägarna runt om i området är även dom i väldigt bra skick och det vackra landskapet gör en bil-, husbil- eller husvagnsresa till ett sant nöje, inte minst med tanke på alla fantastiska sevärdheter i området. Närheten till Helsingborg gör också att du kan ta en dagstur över till Helsingör. Från Helsingborg finns det även möjlighet att ta sig till Köpenhamn.

Intresset för Bläsinge Gård Camping och Kullabygden ökar varje år när många resenärer väljer att stanna på hemmaplan och välja en klimatsmart semester. Det kan därför vara bra att du är ute i tid när du ska boka din resa. Detta då platserna på campingen är begränsade.

Välkommen till Bläsinge Gård Kullabygden!

 

Visa mer

Boendetyper

Campingtomt
Ställplats
Tältplats

Faciliteter på campingen

Erbjuder Säsongscamping
Familjedusch WC
Grillplats
Hundar välkomna
Kiosk
Latrintömning
Nära Vatten
Parkering
Sophantering
Sportfiske
Strand och bad
Wifi / Trådlöst internet
Visa alla

Regler

Incheckning 14:00
Utcheckning 12:00

Boendetyper

Tältplats

Created with Sketch.
x6

Created with Sketch.
x6

Stor campingtomt med El

Created with Sketch.
x6

Created with Sketch.
x6

Ställplats utan elektricitet

Created with Sketch.
x6

Created with Sketch.
x6

Ställplats med elektricitet

Created with Sketch.
x6

Created with Sketch.
x6

Omdömen

Betyg - Recensioner

0/5
Inte betygsatt
Baserat på 0 omdömen

Omdöme

Utmärkt
0
Mycket bra
0
Medel
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0

Sammanfattning

Sömn
0 /5
Läge
0 /5
Service
0 /5
Renlighet
0 /5
Rum/platsen
0 /5
Denna camping har inte fått några omdömen än - Visar 1 till 0

Skriv ett omdöme

Created with Sketch.
från 180kr /natt

Ägare

Bläsinge Gård Kullabygden

Medlem sedan 2020

Campingar i närheten

Båstad camping

Created with Sketch. Norra Vägen 128, 269 43, Båstad
0/5 Inte betygsatt0 omdömen
från 220kr/natt

Skummelövs Ekocamping

Created with Sketch. Stora Strandvägen 35, 312 72 Skummeslövsstrand
0/5 Inte betygsatt0 omdömen
från 170kr/natt

Elfdalens Camping

Created with Sketch. Vedbyvägen 69, 264 37 Klippan, Sweden
0/5 Inte betygsatt0 omdömen
från 170kr/natt

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.