från 90kr
Sök

Charlottsborgs Camping & Vandrarhem

Created with Sketch. Slättängsvägen 98 291 62 Kristianstad Visa på karta
Inte betygsatt från 0 recension
0/5
100%s av gästerna rekommenderar

Beskrivning

Charlottsborgs Camping & Vandrarhem ligger belägen i ett vackert parkområde som ni hittar endast 3 km (10 min) från staden Kristianstad. Campingen har direkta bussförbindelser till staden och kan således erbjuda både shopping och skön natur alldeles runt hörnet. Här hittar ni något för hela familjen i en lugn och fridfull omgivning. Campingen består av cirka 40 platser avsedda för husvagn eller husbil.
I den gula träbyggnaden hittar ni servicehuset där ni hittar tvätt och duschrum samt diskplatser. Alldeles intill, hittar ni den röda stugan som utgör den andra delen av servicehuset. Här finner ni toaletter, tvättstuga, kokplats samt en avtappning för spillvatten. På Charlottsborgs camping & vandrarhem har ni alltid tillgång till tvättstuga med både torktumlare och torkskåp. Allt detta ingår till och med i campingavgiften!

På anläggningen hittar ni ett sällskapsrum som håller öppet mellan kl. 08:00-22:00. Här kan ni avnjuta en dagsfärsk tidning, TV och bara koppla av.  Här finns även en kiosk för den snackssugna individen. Charlottsborgs camping & vandrarhem ägs av kommunen i Kristianstad där föreningen IOGT-NTO Christianstad IV är ansvarig för driften.

OMGIVNING

Som nämnt ovan ligger anläggningen en 10 minuters busstur från Kristianstad. Kristianstad grundades redan på 1600-talet av en Christian den IV och har alltid varit en av knutpunkterna för all möjlig form av handel. I Staden Kristianstad hittar ni mer än 200 butiker och olika företag. Här upplever ni en härlig atmosfär med en naturligt vacker stadskärna där kulturella impulser möter charmiga smågator och stadstorg. Slå er ner vid något av stadens alla restauranger och caféer och njut av en avkopplande fika eller middag och lunch. Runt om Kristianstad kan ni hitta fina vägar att cykla på, eller varför inte ta er en vandringstur och upptäck närområdet.

Stora delar av Kristianstad upplevs bäst på cykel. Här finns flertalet turer ni kan ta för att upptäcka områdena runt omkring den fina staden. Kristianstadsturen är en härlig och stadsnära tur där ni får uppleva mycket natur. Ni följer här Helge samt Hammarsjön ut till Ekenabben vilket är en perfekt plats för en paus innan det är dags att cykla tillbaka in mot stadskärnan. Turen i fråga är cirka 9 km lång och perfekt för en mysig dagsutflykt i staden.

Vill ni ta er en liten avstickare i turen så hittas även Naturum Vattenriket. Vattenrikets besökscenter hittar ni mitt i centrum av Kristianstad.  Här får ni utforska en fantastisk utställning. Antingen med guide eller helt själv. Testa att leta Märlor i bäcken intill, kolla på fiskarna i det fina akvariet eller spana på djur genom det stora och vida panoramafönstren.
Kristianstad samt Åhus i närheten erbjuder också flertalet vandringsområden att utforska under er vistelse. Bland annat hittar ni Skåneleden här. Vandra i staden, vid kusten eller i skogen. Här hittar ni allt! Missa heller inte ett besök till det gamla 1200-tals slottet Bäckaskog slott där ni får njuta av kulturhistoria och fina omgivningar. Andra populära aktiviteter runt staden och Charlottsborgs camping & vandrarhem är Tivoliparken samt Järnvägsmuseet.

BRA ATT VETA

Charlottsborgs camping & vandrarhem har öppet från april till slutet av november.
Här är hundar välkomna och Wifi finns tillgängligt på anläggningen

Varmt välkomna till Charlottsborgs Camping & Vandrarhem!

Visa mer

Boendetyper

Campingtomt
Tältplats

Camping Faciliteter

Båtuthyrning
Dusch
EL
Familjedusch WC
Färskvatten
Hjärtstartare
Kiosk
Latrintömning
Öppet året om
Parkering
Reception
Skötrum för spädbarn
Sophantering
Tvättmöjligheter
Vandringsled
Wifi / Trådlöst internet
Visa alla

Regler

Incheckning 15:00
Utcheckning 12:00
Campingregler

Öppettider: 1/4 - 30/11
Visa alla

Boendetyper

Tältplats

Created with Sketch.
x6

Created with Sketch.
x6

Campingtomt med EL

Created with Sketch.
x6

Created with Sketch.
x6

Omdömen

Betyg - Recensioner

0/5
Inte betygsatt
Baserat på 0 omdömen

Omdöme

Utmärkt
0
Mycket bra
0
Medel
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0

Sammanfattning

Sömn
0 /5
Läge
0 /5
Service
0 /5
Renlighet
0 /5
Rum/platsen
0 /5
Denna camping har inte fått några omdömen än - Visar 1 till 0

Skriv ett omdöme

Created with Sketch.
från 90kr /natt

Ägare

charlottsborgscamping

Medlem sedan 2020

Campingar i närheten

Bromölla Camping & Vandrarhem

Created with Sketch. Scoutvägen 6, 295 38 Bromölla, Sverige
0/5 Inte betygsatt0 omdömen
från 280kr/natt

Tredenborgs camping

Created with Sketch. Tredenborgsvägen 8231 294 36 Sölvesborg
0/5 Inte betygsatt0 omdömen
från 265kr/natt

Grottbyn – Skånes Djurparks Camping

Created with Sketch. Jularp 145, 243 93 Höör
0/5 Inte betygsatt0 omdömen
från 220kr/natt

Alholmens Bad & Camping

Created with Sketch. Karlshamnsvägen 354, 294 93 Sölvesborg
0/5 Inte betygsatt0 omdömen
från 176kr/natt

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.