från 200kr
Sök

Ekogården

Created with Sketch. Skräddaröd 126, Bassarydsvägen 27. 272 97 GÄRSNÄS Visa på karta
Inte betygsatt från 0 recension
0/5
100%s av gästerna rekommenderar

Beskrivning

Ekogården eller Ekogårdens ställplats, är som namnet antyder en ekologisk gård. Här mitt på finaste Österlen kan du avnjuta flertalet turistaktiviteter och det bästa som svensk sommar har att erbjuda. En vistelse på Ekogården är natur- och jordnära utan att för den delen tumma på bekvämligheter. På området hittar ni fina torrtoaletter, duschar, öppen spis, lekplats, tvättmöjligheter, elstolpar och Wifi.

Hit välkomnas ni av en familjär atmosfär där både snälla hundar och katter lever i en lantlig anda på gården som har drivits i ekologisk regi sedan 1996. Bo i husvagn, husbil eller varför inte slå upp ett tält och bli ett med naturen, på Ekogården finns det plats för alla. Gården är öppen under sommarsäsongen och erbjuder då hemmagjord äppeljuice som får många att vilja komma tillbaka till gården. Vill ni prova på att göra egen, går det bra att köpa äpplen direkt på gården. Önskar ni upptäcka närområdet, finns det cyklar och kanoter till uthyrning.

Ekogårdens ställplats erbjuder uppställningsplatser för alla, både för långa och korta perioder. Allt ifrån tömning av latrin, påfyllning av färskvatten, samt tillgång till ström för både ekipaget och den som kör elbil, finns att tillgå.

Upplev Österlen på nära håll på mysiga Ekogården! Ni hittar denna lilla pärla mitt emellan havet och Gyllebosjön, alldeles intill välkända Mandelmanns gård.

OMGIVINGEN
När ni huserar på Ekogårdens ställplats så huserar ni även mitt på vackra Österlen i Skåne, där flertalet somriga aktiviteter finns att utforska. Vill ni uppleva natur så hittar ni ett vackert vattenfall i kvarteret som kallas “Hallamölla” vid Forsemölla, endast 3 km från Ekogården. Ett annat värt besöksmål som blivit populärt i och med TV-programmet Mandelmanns gård är Visa trädgård. Upplev denna vackra oas på Österlen och känn igen er från inspelningsplatserna av det folkkära programmet.

Vill ni ta er ett bad eller två är ni aldrig långt ifrån havet. Testa någon av de vackra stränderna som breder ut sig längst Östersjökusten. Är ni ute efter lite mer stads känsla så rekommenderar vi ett besök i Simrishamn. Här strosar ni runt i en mysig liten stad där både gamla och nya kvarter finns att upptäcka. Upplev museum, hamnen, flertalet härliga restauranger med all möjlig mat, och diverse caféer för de fikasugna. Shopping i flertalet butiker finns även det i Simrishamn, som är beläget endast 12 km från Ekogårdens ställplats. Under sommarmånaderna finns flertalet event att uppleva i och runt staden såsom konstutställningar, musikkonserter och inte minst loppmarknader.

Omgivningen runt Ekogården och Österlen bjuder in till både vandrings- och cykelleder, såväl inåt landet som längst med kusten. Ett perfekt sätt att komma den svenska naturen närmare.

BRA ATT VETA
Incheckning på Ekogården sker från kl. 15:00 och utcheckningen sker före kl. 11:00 på avresedagen. Ekogårdens Ställplats är öppet från första juni till sista augusti då sommaren är som bäst! Gården erbjuder även elbilsladdning.

Hitta hit:
Följ skyltarna från stora vägen vid Skräddaröds by mot Ekogården.

Varmt Välkomna till Ekogården!

Visa mer

Boendetyper

Ställplats
Tältplats

Camping Faciliteter

Båtuthyrning
Cykeluthyrning
Dusch
EL
Färskvatten
Grillplats
Latrintömning
Tvättmöjligheter
Wifi / Trådlöst internet
Visa alla

Regler

Incheckning 15:00
Utcheckning 11:00
Campingregler

Öppettider: 1/6 - 31/8
Visa alla

Boendetyper

Tältplats med EL

Created with Sketch.
x6

Created with Sketch.
x6

Ställplats med EL

Created with Sketch.
x6

Created with Sketch.
x6

Ställplats

Created with Sketch.
x6

Created with Sketch.
x6

Tältplats

Created with Sketch.
x4

Omdömen

Betyg - Recensioner

0/5
Inte betygsatt
Baserat på 0 omdömen

Omdöme

Utmärkt
0
Mycket bra
0
Medel
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0

Sammanfattning

Sömn
0 /5
Läge
0 /5
Service
0 /5
Renlighet
0 /5
Rum/platsen
0 /5
Denna camping har inte fått några omdömen än - Visar 1 till 0

Skriv ett omdöme

Created with Sketch.
från 200kr /natt

Ägare

Ekogården

Medlem sedan 2020

Campingar i närheten

Tobisviks Camping

Created with Sketch. Tobisvägen 38, 272 94 Simrishamn, Sweden
0/5 Inte betygsatt0 omdömen
från 230kr/natt

Charlottsborgs Camping & Vandrarhem

Created with Sketch. Slättängsvägen 98 291 62 Kristianstad
0/5 Inte betygsatt0 omdömen
från 90kr/natt

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.