från 235kr
Sök

Gullmarsbadens camping

Created with Sketch. Dalskogen 144, 453 41 Lysekil Visa på karta
Inte betygsatt från 0 recension
0/5
100%s av gästerna rekommenderar

Beskrivning

Gullmarsbadens Camping är den centralt belägna campingen med allt ni kan tänkas behöva för en lyckad semesterupplevelse. Campingen ligger i en vacker omgivning med både skog och hav som närmsta granne. Här hittar ni till och med en egen badstrand i direkt anslutning till anläggningen. Campingen är belägen i den vackra, norra delen av Bohuslän, endast 2,5 km från den levande staden Lysekil. Campingen har en lång historia som tar oss tillbaka hela vägen till 1950-talet och har sedan dess utvecklats till en vacker oas på västkusten. Har ni lite tur så kan ni få tag på någon av de mer exklusiva platserna på anläggningen med direkt havsutsikt över Gullmarsfjorden.

På Gullmarsbadens camping hittar ni servicehus med dusch och toaletter samt möjlighet till matlagning. Utöver detta så har receptionen en minilivs där ni hittar det mest väsentliga under er vistelse.

OMGIVNINGEN
2,5 km från campingen hittar ni kuststaden Lysekil.  Lysekil som också kallas “Staden vid havet” hittas längst ut på den vackra bohuslänska västkusten, där Gullmarsfjorden ligger öppet mot havet. Den vackra skärgårdsmiljön tillsammans med ett mycket aktivt stadsliv och friluftsliv gör detta till ett mycket populärt resmål. År 2019 utsågs Lysekil till Sveriges husbils vänligaste kommun. Detta beror såklart på de vackra omgivningarna och att det finns flertalet, både privata och kommunala, ställplatser och campingar i området. Centrala, havsnära och vackert belägna i naturens skönaste platser.

Lysekil härstammar från ett gammalt fiskesamhälle men erbjuder idag aktiviteter och upplevelser för hela familjen. Här hittar ni allt från de små charmiga, väl bevarade kvarteren från den forna tiden, till kallbadhus och till och med ett akvarium. När ni tröttnat på att strosa omkring bland alla caféer och restauranger som erbjuder havets läckerheter, rekommenderar vi ett besök på Akvariet: Havets hus. I detta välskötta och fina tunnelakvarium kan man få se pigghajar, havsålar, sjöstjärnor och mycket mer. Är ni än mer äventyrliga så hittar ni också aktiviteter som klättring, dykning samt fisketurer. När kvällen sedan faller, kan ni hyra en havskajak och se solnedgången i samråd med den saltstänkta atmosfären och njuta av stadssiluetten.

När ni känner er klara med Lysekil kan ni härifrån också ta er till flertalet mysiga platser. Ett hett tips är att färjan som tar er över Gullmarsfjorden och slutligen leder till Skaftölandet.
Här hittas små pittoreska samhällen som till exempel Fiskebäckskil och Grundsund. Andra populära utflyktsmål som man inte vill missa under sin vistelse är hällristningarna som ligger precis utanför Brastad, Det fina Härnäset som ni hittar där Brofjorden och Åbyfjorden möts, Röe Gård beläget i Brodalen samt de klättervänliga klipporna i Träleberg samt Lyse. Missa heller inte att stödja och besöka de lokala gårdsbutikerna som finns i omgivningarna runt Lysekil och Gullmarsbadens camping.

BRA ATT VETA
Gullmarsbadens camping är en sommaranläggning med bemannade öppettider från mitten på juni till mitten på augusti. (09:00-22:00)
Från mitten på augusti till slutet av augusti finns det begränsad bemanning på anläggningen (12:00- 18:00).

Till denna camping är alla välkomna, oavsett campingkort eller inte. Anläggningen erbjuder platser för såväl husvagn, husbil som tält.

Varmt välkomna till Gullmarsbadens camping!

Visa mer

Boendetyper

Campingtomt
Tältplats

Camping Faciliteter

Café
Dusch
EL
Erbjuder Säsongscamping
Färskvatten
Gråvatten
Grillplats
Handikappvänligt
Hundar välkomna
Kiosk
Kök
Latrintömning
Lekplats
Matplats
Nära Vatten
Parkering
Reception
Servicebutik
Sophantering
Sopkärl
Strand och bad
Tvättmöjligheter
WC
Visa alla

Regler

Incheckning 12:00
Utcheckning 12:00

Boendetyper

Husvagn/husbil med havsutsikt

Created with Sketch.
100m2

Created with Sketch.
x8

Husvagn/husbilsplats

Created with Sketch.
100m2

Created with Sketch.
x8

Tältplats

Created with Sketch.
1m2

Created with Sketch.
x8

Omdömen

Betyg - Recensioner

0/5
Inte betygsatt
Baserat på 0 omdömen

Omdöme

Utmärkt
0
Mycket bra
0
Medel
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0

Sammanfattning

Sömn
0 /5
Läge
0 /5
Service
0 /5
Renlighet
0 /5
Rum/platsen
0 /5
Denna camping har inte fått några omdömen än - Visar 1 till 0

Skriv ett omdöme

Created with Sketch.
från 235kr /natt

Ägare

Gullmarsbadens camping

Medlem sedan 2020

Campingar i närheten

Löfgrens camping

Created with Sketch. Dalskogen 190 453 41 Lysekil
0/5 Inte betygsatt0 omdömen
från 250kr/natt

Trellebystrands Camping

Created with Sketch. TRÄLEBERG 340, 453 92 Lysekil, Sweden
0/5 Inte betygsatt0 omdömen
från 275kr/natt

Hunnebostrands camping

Created with Sketch. Hunnebostrands Camping & Stugor Hjälmetorpet 45694 Hunnebostrand
0/5 Inte betygsatt0 omdömen
från 230kr/natt

Unda Camping

Created with Sketch. Unda Camping AB Unda 149 451 94 Uddevalla
0/5 Inte betygsatt0 omdömen
från 220kr/natt

Tävling

TÄVLINGSDAGS! ⭐️⭐️⭐️
 
Missade ni årets julklapp, stormköket?
 
Nu får ni chans till revansch! I samarbete med Trangia, tävlar vi nu ut ett komplett, högkvalitativt stormkök – perfekt för 2021 års alla campingäventyr! (Värde ~1000 kr)
 
För att vara med och tävla går du in på våra sociala medier och följ instruktionerna. Lycka till!

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.