från 180kr
Sök

Jula Camping & Stugby

Created with Sketch. Vilangatan, 532 37 Skara Visa på karta
Inte betygsatt från 0 recension
0/5
100%s av gästerna rekommenderar

Beskrivning

Jula Camping och Stugby ligger i Skara, som är mest känd för sitt Skara sommarland. Campingen ligger i anslutning till Jula Hotell och har endast 10 minuters avstånd till Skara centrum. Campingen har totalt 20 tältplatser, 73 husbils-/husvagnsplatser och 30 campingstugor med 4 bäddar, utrustade för självhushåll.

Servicebyggnaden på området är utrustad med:

  • Toaletter
  • Kök
  • Separat TV-stuga
  • Disk/tvättplats
  • Dusch
  • Husdjur även tillåtna i vissa stugor, se bara till att uppge det vid bokning.

OMGIVNINGEN

Jula Camping och Stugby har ett stort utbud av aktiviteter. På campingen finner du en restaurang med fullständiga rättigheter, en minigolfbana och stugor med köksfaciliteter. Campingen ligger även nära fler attraktiva utflyktsmål som kommer hålla dig och ditt sällskap sysselsatt under hela semestern.

Jula Camping och Stugby erbjuder bland annat familje-, lek- & relaxbad, Boulehall, utomhusbanor och ett gym med friskvårdsavdelning.

Skara Sommarland som är en av nordens största nöjesparker med över 300 000 årliga gäster lockar folk i alla åldrar. Nöjesparken har nordens största vattenpark med totalt 46 attraktioner. Förutom detta finns det fyra restauranger och ett stort utbud av lotterier, kiosker och spel. Parken drivs entreprenören och media figuren Bert Karlsson.

Är du sugen på shopping finner du även Julahuset som ligger en bit ifrån Campingen. Här vallfärdas folk från hela Sverige för att fynda och inhandla saker till semestern. Jula Huset ligger vid infarten till Skara, precis vid E20 och väg 49.

Jula Camping och Stugby är även granne med en av Sverige största kyrkor, Skara domkyrka. Domkyrkan har anor som sträcker sig hela vägen till 1000 talet. Den är välbevarad och har här finner du bland annat ett vilorum för stiftets första biskopar från tiden när domkyrkan först byggdes. Genom århundradena har Skara domkyrka skadades och restaurerades vid flera tillfällen. Krigen mot Danmark och ett flertal stadsbränder under århundradena göras Skara domkyrka till ett väldigt spännande besöksmål.

Är du intresserad av trav och hästar finner du här även Axevalla travbana, en av Sveriges största travbanor. Här går Trippeltravet med Stochampionatet av stapeln varje år. Travbanan har även rekordet för den största vinsten för en enskild vinnare i V75:s historia. 2010 då V75 arrangerades på banan, kammande en ensam vinnare hem hela 67 312 633 kr. Ett rekord som står sig även idag.

Är du ett fan av Jan Guillous romaner om korsriddaren Arn pågår även ett turistprojekt som syftar till att marknadsföra de platser som det skrivs om i boken. En mängd förhistoriska besöksmål finns i närheten av Jula Camping och Stugby.

Ett fenomen som lockar folk från hela världen till Skara är Trandansen. Ett par åkrar in vid Hornborgasjön har blivit en plats för både tranor och människor att välkomna våren varje år. Inte mindre än 20 000 tranor samlas här i en orgie av dans och flörtande. Trandansen är ingen organiserad uppvisning i sig utan mer ett spontant glädjerus. Tranorna som flugit hela vägen från Spanien och Nordafrika firar att dom ska fira ännu en sommar tillsammans i Sverige.

Jula Camping och Stugby erbjuder verkligen något för alla!

BRA ATT VETA

Jula Camping och Stugby är ett populärt resmål då campingen har nära till en mängd olika aktiviteter. Campingen är beläget i närheten av Skara så kommunikationerna är goda. Hit kan du komma med både bil, husbil, husvagn, tåg eller buss. Området har även den ändå restaurang och bar med fullständiga rättigheter vilket gör campingen extra populär bland gäster. Platserna på campingen är begränsade, se därför till att boka i tid.

Varmt välkommen till Jula Camping och Stugby!

Visa mer

Boendetyper

Campingtomt
Stuga
Tältplats

Faciliteter på campingen

A La Carte
Café
Dusch
EL
Erbjuder Företagsboende
Färskvatten
Frukostservering
Grillplats
Hjärtstartare
Hundar välkomna
Kiosk
Kokplatta
Konferensmöjligheter
Mikrovågsugn
Mini-golf
Parkering
Reception
Restaurang med fullständiga rättigheter
Sophantering
Sopkärl
WC
Wifi / Trådlöst internet
Visa alla

Regler

Incheckning 15:00
Utcheckning 14:00

Boendetyper

Tältplats

Created with Sketch.
50m2

Created with Sketch.
x5

Stuga Utan dusch/toalett

Created with Sketch.
16m2

Created with Sketch.
x4

Created with Sketch.
x4

Stuga med 4 bäddar och WC

Created with Sketch.
21m2

Created with Sketch.
x4

Created with Sketch.
x4

Campingtomt med EL 16A

Created with Sketch.
100m2

Created with Sketch.
x8

Campingtomt med EL 10A

Created with Sketch.
80m2

Created with Sketch.
x8

Omdömen

Betyg - Recensioner

0/5
Inte betygsatt
Baserat på 0 omdömen

Omdöme

Utmärkt
0
Mycket bra
0
Medel
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0

Sammanfattning

Sömn
0 /5
Läge
0 /5
Service
0 /5
Renlighet
0 /5
Rum/platsen
0 /5
Denna camping har inte fått några omdömen än - Visar 1 till 0

Skriv ett omdöme

Created with Sketch.
från 180kr /natt

Ägare

Jula Camping

Medlem sedan 2020

Campingar i närheten

Billingens Stugby & Camping

Created with Sketch. Alphyddevägen 541 33 SKÖVDE
0/5 Inte betygsatt0 omdömen
från 110kr/natt

Jonsboda Camping

Created with Sketch. Kanalbron, Jonsboda, 545 30 Jonsboda
0/5 Inte betygsatt0 omdömen
från 150kr/natt

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.