från 242kr
Sök

Malmöns camping

Created with Sketch. Malmönvägen 58 Köping, Västmanland Visa på karta
Inte betygsatt från 0 recension
0/5
100%s av gästerna rekommenderar

Beskrivning

Malmöns Camping ligger endast 6 km från stadskärnan i Köping. Här finner ni en lugn familjecamping som ligger alldeles bredvid sjön Mälaren. Campingen ligger väldigt vackert till vid sjön och har en mysig omgivning där både bad, fiske, kajakpaddling och kanotpaddling finns tillgänglig. Malmöns camping erbjuder platser för både husvagn, husbil och tält samt de fina röda 2-bäddsstugorna och 4-bäddsstugorna.

Malmöns camping är en 3-stjärnig camping där det mesta ni behöver finns tillgängligt. I servicehuset finns tvättmöjligheter, toaletter och duschar samt ett kök för matlagning. Till barnen hittar ni även en lekplats precis intill campingen. På Malmön hittar ni också fina promenadstråk i ett lugnt och fridfullt område. Missa heller inte restaurangen som ligger nästan direkt i anslutning till campingen. Sjömagasinet restaurang & café erbjuder god mat och dryck med en fantastisk vy ut över Mälaren. Här njuter ni av något att äta eller dricka eller varför inte en glass i solens hetta?

Malmön, där campingen är belägen är faktiskt ingen ö utan mer av ett samlingsnamn för bebyggelsen utmed köpingsåsens sydvästra sida. Malmön är alltså helt förbunden till fastlandet vilket gör det smidigt och enkelt att ta sig hit.

OMGIVNINGEN
Malmöns camping ligger endast 6 km från staden Köping vilket ni kan ta er med bil, cykel eller gång för den som har lite extra tid. Väl inne i Köping hittar vi flertalet restauranger, barer, caféer och shopping. Utöver detta erbjuder Köping massvis med aktiviteter som passar alla åldrar. Här kan ni bland annat utnyttja flertalet mountainbikespår som passar för er som är ute efter både fart och svårare terränger. Johannisdalsspåret passar perfekt för nybörjaren, är ni ute efter nästa svårighetsgrad så är det mer utmanande karlbergsspåret ett alternativ. Köping erbjuder även andra aktiviteter som till exempel fågelskådning. Här kan ni få span på allt från den lilla kungsfiskaren till den mäktiga och vackra pilgrimsfalken. De bästa ställena att skåda detta på är Norsa hagar och Karlbergsskogen.

Köpingstrakterna är även rika på flertalet fornminnen. Här kan ni skåda flera tusentals lämningar från flera olika tidsåldrar. Bestig den heliga lämningen Ströbohög, landmärket lämnat från järnåldern, eller upptäck hällristningarna lämnade från bronsåldern. Är ni lagd åt något mer nutida historia så rekommenderar vi KUJ järnvägsmuseum, där ni kan upptäcka ånglok, dressiner och flertalet vackra bilder från järnvägen på 1800-talet.

Är ni här för att vandra så hittar ni Romboleden inte långt ifrån Köping och Malmöns camping. Denna gamla pilgrimsled erbjuder vacker natur och mysiga stopp som passar perfekt för rekreation och avslappning. Ett annat naturreservat värt att besöka är Lindö Bergets naturreservat. Detta är uppdelat i två områden där ena delen är Lindöberget vilket är ett cirka 25 meter högt Granitberg, där ni kan uppleva fantastisk natur. Det andra området är Mälarstranden där vassen breder ut sig fint och ni kan se en och annan fågelart om ni har tur!

BRA ATT VETA
Malmöns camping har öppet under sommarmånaderna.

Incheckning sker mellan klockan 09–21 medan utcheckningen skall göras före kl. 12.

Varmt välkomna till Malmöns Camping!

Visa mer

Boendetyper

Campingtomt
Stuga

Camping Faciliteter

Café
Dusch
EL
Erbjuder Företagsboende
Färskvatten
Grillplats
Handikappvänligt
Hundar välkomna
Kiosk
Latrintömning
Lekplats
Motionsslinga
Nära Vatten
Parkering
Reception
Servicebutik
Sophantering
Sopkärl
Strand och bad
Tvättmöjligheter
Wifi / Trådlöst internet
Visa alla

Regler

Incheckning 09:00-21:00
Utcheckning 12:00

Boendetyper

Stuga – 4 bäddars

Created with Sketch.
14m2

Created with Sketch.
x4

Created with Sketch.
x4

Stuga – 2 bäddars

Created with Sketch.
12m2

Created with Sketch.
x2

Created with Sketch.
x2

Campingtomt EL

Created with Sketch.
48m2

Created with Sketch.
x5

Omdömen

Betyg - Recensioner

0/5
Inte betygsatt
Baserat på 0 omdömen

Omdöme

Utmärkt
0
Mycket bra
0
Medel
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0

Sammanfattning

Sömn
0 /5
Läge
0 /5
Service
0 /5
Renlighet
0 /5
Rum/platsen
0 /5
Denna camping har inte fått några omdömen än - Visar 1 till 0

Skriv ett omdöme

Created with Sketch.
från 242kr /natt

Ägare

malmonscamping

Medlem sedan 2020

Campingar i närheten

Herrfallet Fritids- och Konferensanläggning

Created with Sketch. Herrfallet, 732 93 Arboga, Sweden
0/5 Inte betygsatt0 omdömen
från 260kr/natt

Hjälmaresunds Camping

Created with Sketch. Hjälmaresunds Camping, 640 40 Stora Sundby, Sweden
0/5 Inte betygsatt0 omdömen
från 275kr/natt

Hjälmargården och Läppe Camping

Created with Sketch. Hjälmargården - Läppe, 643 95 Vingåker
0/5 Inte betygsatt0 omdömen
från 155kr/natt

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.