från 220kr
Sök

Nås Camping

Created with Sketch. Storängsvägen 14 78693 Nås Visa på karta
Inte betygsatt från 0 recension
0/5
100%s av gästerna rekommenderar

Beskrivning

Nås Camping är belägen i mellersta Sverige i Dalarna och är en mysig naturcamping intill Västerdalälven. Här hittar du lugn och ro för både kropp och själ. På vår camping har du både naturen och vattnet som din närmaste granne. Om det är något Dalarna är känt för förutom falukorv och knäckebröd är det just naturen som folk älskat i århundraden. Nås Camping ligger dessutom mitt i hjärtat av Dalarna.

Nås Camping har alltså något att erbjuda den enskilda camparen och lika så den stora familjen.

Campingen erbjuder campingplatser med gott om utrymme varav 26 av platserna är med el. Inne i campingområdet finns även rymliga tältplatser. På Nås Camping finns sex rymliga stugor i olika storlekar. Endast stuga nr 6 har egen sanitär, medan de andra använder sanitära inrättningar i servicebyggnaden.

På campingplatsen finns möjlighet att tömma kemiska toaletter. I servicebyggnaden hittar du toaletter, duschar, diskmaskin och kök. Husdjur är alltid välkomna på campingen! Även dom ska få njuta av allt det underbara som camping erbjuder. Dessutom blir ju upplevelsen lite extra rolig när vi kan dela den med de djur vi älskar och håller kärt.

Vi har även fotbolls- och volleyplaner 100 meter ifrån campingområdet. Så glöm inte att ta med både fotboll och volleyboll! En mataffär / bensinstation finns 1,5 km bort där du kan handla mat och andra förnödenheter.

OMRÅDET

Området erbjuder många möjligheter att upptäcka Dalarna. Här kan du bada, fiska, paddla kanot, vandra på storslagna vandringsleder och givetvis cykla omringad av storslagen natur värdigt den vackraste av dikter. Campingen erbjuder uthyrning av kanoter som kan användas att paddla vid Västerdalälven eller någon av de sjöar som finns i närområdet.

När du ändå är på besök får du absolut inte glömma bort att besöka några av de vackra sandstränder som finns i närheten bland de närliggande sjöarna. Vilken svensk sommar är komplett utan ett dopp vid en sjö? I närheten har du även Hästängsflottens naturreservat som du kan vandra igenom längst Hästängsleden. Sträckan är 6 km lång.

BRA ATT VETA

Nås Camping ligger längst E16. Borlänge ligger 65,5 km bort och Falun 70 km. Enklaste sättet att komma till campingen är med bil eller husbil. Du når Nås Camping genom att köra på E16 från Vansbro till Björbo. Kommer du från Vansbro, sväng höger i Nås vid skyltarna Fredriksberg och Lindesnäs. Efter cirka 250 meter när du har passerat kyrkan, sväng vänster. Efter cirka 700 meter ser du campingen till höger.

Du kan även åka buss från t.ex. Borlänge och Falun med lokaltrafik till Nås Centrum som ligger 1.1km från campingen. Busstider kan du söka via denna länk https://www.dalatrafik.se/sv/reseplaneraren/

Du kan söka på långfärdsbussar för att se vilket bolag som åker från din ort till Nås centrum. Det är alltid en god idé att i så god tid som möjligt boka en eran reservation för att försäkra sig om att man får den plats man önskar sig.

Detta år har Nicole och John Kloet tagit över som nya ägare av Nås Camping. Dom gör alltid sitt yttersta och sedan lite till för att samtliga campinggäster ska få en så bra upplevelse som bara möjligt under sin visit. Så vad än du har på hjärtat så var inte rädd att fråga dom!

Välkommen!

Visa mer

Boendetyper

Ställplats

Camping Faciliteter

Båtuthyrning
Cykeluthyrning
Erbjuder Företagsboende
Erbjuder Säsongscamping
Familjedusch WC
Grillplats
Handikappvänligt
Hundar välkomna
Kanotuthyrning
Latrintömning
Lekplats
Motionsslinga
Nära Vatten
Parkering
Reception
Skötrum för spädbarn
Sophantering
Sportfiske
Visa alla

Regler

Incheckning 12:00
Utcheckning 12:00

Boendetyper

Campingtomt med elektricitet

Created with Sketch.
x6

Created with Sketch.
x6

Omdömen

Betyg - Recensioner

0/5
Inte betygsatt
Baserat på 0 omdömen

Omdöme

Utmärkt
0
Mycket bra
0
Medel
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0

Sammanfattning

Sömn
0 /5
Läge
0 /5
Service
0 /5
Renlighet
0 /5
Rum/platsen
0 /5
Denna camping har inte fått några omdömen än - Visar 1 till 0

Skriv ett omdöme

Created with Sketch.
från 220kr /natt

Ägare

Nås Camping

Medlem sedan 2020

Campingar i närheten

Åsengården

Created with Sketch. Solleröåsen 228 792 90 Sollerön
0/5 Inte betygsatt0 omdömen
från 220kr/natt

Tävling

TÄVLINGSDAGS! ⭐️⭐️⭐️
 
Missade ni årets julklapp, stormköket?
 
Nu får ni chans till revansch! I samarbete med Trangia, tävlar vi nu ut ett komplett, högkvalitativt stormkök – perfekt för 2021 års alla campingäventyr! (Värde ~1000 kr)
 
För att vara med och tävla går du in på våra sociala medier och följ instruktionerna. Lycka till!

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.