från 275kr
Sök

Trellebystrands Camping

Created with Sketch. TRÄLEBERG 340, 453 92 Lysekil, Sweden Visa på karta
Inte betygsatt från 0 recension
0/5
100%s av gästerna rekommenderar

Beskrivning

Trellebystrands Camping är en stor och fin familjecamping belägen i de vackraste delarna av norra Bohuslän endast 5 km från Lysekil. Här badar ni från sandstrand, klippor eller badbrygga rätt ner i det salta havet. Som gäst på Trellebystrands camping har ni också tillgång till den stora (70 m) vattenrutschkanan som är öppen under högsäsongen. Inte nog med detta finns minigolf och en butik med det nödvändigaste ni skulle kunna behöva under er vistelse. Under själva högsäsongen hittar ni även hoppborgar samt en hinderbana som är väl populär bland barnen.

Känner ni att hoppborgen och hinderbana går för vilt till så kan ni alltid ta en sväng ner på stranden. Havet är alltid i din närhet, endast 200 meter från receptionen. Här hittat ni även en bollplan med fotbollsmål där ni kan spela en match mot polaren eller kanske grannen.

Missa heller inte att promenera i den fina närliggande naturen. På Trellebystrands camping har de en markerad blå stig som är en del av kuststigen. Denna sträcker sig upp på berget beläget ovanför campingen. Väl här uppe får ni en fantastisk utsikt över hela Trälebergs Kilen. Solnedgång eller soluppgång, här kan ni se båda. Nedanför berget har Trellebystrands camping suttit upp små klättingsleder som passar för hela familjen. Fråga i receptionen för mer information.

Trellebystrands camping drivs i en tredje generation och på senaste tiden har ett upprustning arbete påbörjats på anläggningen. Här vill man skapa en trivsam, modern och idyllisk campingmiljö som ramar in den bohuslänska campingkulturen på bästa sätt.

OMGIVNINGEN
Närområdet till Trellebystrands camping hyser flertalet besöksmål. Lysekil ligger 5 km från anläggningen. Här har ni en mysig och idyllisk kuststad där det finns butiker, caféer och restauranger som passar de flesta. Ät något av havets alla läckerheter, njut av något gott att dricka och strosa längs strandpromenaden. Lysekil är även hem till ett havsakvarium “Havets Hus” som är en perfekt aktivitet för regniga dagar. Upplev allt det som finns i havet utanför på nära håll och lär er något nytt tillsammans. Väl inne i Lysekil kan ni även ta en skärgårdsbåt ut på Skaftölandet till de idylliska byarna Grundsund och Fiskebäckskil.

Vil ni ut på ett annan familjeäventyr, rekommenderar vi ett besök på Nordens ark som ligger 28 km från Trellebystrands camping. Här upplever ni alla möjliga djur och andra upplevelser. Är ni ute efter shopping så hittar ni också Torp köpcentrum 26 km bort.

För dig som är ute efter än mer fart och fläkt hittar vi Smögenbryggan cirka 47 km bilväg från campingen. Smögen är ett av det mest välkända semesterparadisen man hittar i norra Bohuslän. Strosa på bryggan, ät god mat, ta en ribbåtstur eller varför inte hoppa på mini färjan till Kungshamn?

BRA ATT VETA
Campingtomterna på Trellebystrands camping är tillgängliga för incheckning från kl. 15:00, senast 18:00 bör ni vara på plats. Vid försening kan platsen gå till en annan gäst samt att en avgift på 200 kr kommer debiteras.

Varmt välkomna till Trellebystrands camping!

Visa mer

Boendetyper

Campingtomt

Faciliteter på campingen

Dusch
EL
Erbjuder Säsongscamping
Färskvatten
Grillplats
Handikappvänligt
Hjärtstartare
Kiosk
Latrintömning
Lekplats
Motionsslinga
Nära Vatten
Parkering
Created with Sketch. Pool
Reception
Servicebutik
Skötrum för spädbarn
Sophantering
Sopkärl
Strand och bad
Tvättmöjligheter
Vandringsled
Wifi / Trådlöst internet
Visa alla

Regler

Incheckning 15:00
Utcheckning 15:00

Boendetyper

Campingtomt med EL

Created with Sketch.
77m2

Created with Sketch.
x6

Omdömen

Betyg - Recensioner

0/5
Inte betygsatt
Baserat på 0 omdömen

Omdöme

Utmärkt
0
Mycket bra
0
Medel
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0

Sammanfattning

Sömn
0 /5
Läge
0 /5
Service
0 /5
Renlighet
0 /5
Rum/platsen
0 /5
Denna camping har inte fått några omdömen än - Visar 1 till 0

Skriv ett omdöme

Created with Sketch.
från 275kr /natt

Ägare

Campingar i närheten

Löfgrens camping

Created with Sketch. Dalskogen 190 453 41 Lysekil
0/5 Inte betygsatt0 omdömen
från 250kr/natt

Gullmarsbadens camping

Created with Sketch. Dalskogen 144, 453 41 Lysekil
0/5 Inte betygsatt0 omdömen
från 235kr/natt

Hunnebostrands camping

Created with Sketch. Hunnebostrands Camping & Stugor Hjälmetorpet 45694 Hunnebostrand
0/5 Inte betygsatt0 omdömen
från 230kr/natt

Unda Camping

Created with Sketch. Unda Camping AB Unda 149 451 94 Uddevalla
0/5 Inte betygsatt0 omdömen
från 220kr/natt

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.