Halland

Härliga Halland

Halland är ett öppet landskap med frihetsflaggan i topp. Här hittar du vackra stränder och välkända badplatser från Varberg till Tylösand, perfekt för campingresenärer på jakt efter sol och bad. Besöker du Falkenberg, Varberg eller Laholm kommer med andra ord inte blir besviken. Här möts du av vita stränder som sträcker sig flera kilometer, i Varberg kan du dessutom prova på att kitesurfa i de salta vågorna. Att campa i Halland innebär att du ständigt omges av unika upplevelser med chanser att skapa minnen för livet.

Upptäck Halland

Upplev Halland

Varberg

Varberg är ett populärt resmål som inte bara lockar med sina stränder. Här kan man även besöka Varbergs fästning som är ett landmärke för staden. Fästningen i sig är en fascinerande byggnad och att promenera längs havet och se den är i sig en upplevelse. För den historieintresserade campingresenären är en guidad tur på Hallands kulturhistoriska museum som ligger på fästningen ett måste.

Mysiga Torekov

Hallands väderö har ett milt klimat med och är Sveriges näst varmaste plats. Hit har turister lockats sedan 1800-talet och platsen har i alla tider varit ett utsökt campingresmål. Lättaste sättet att ta sig hit är att ta turbåt från Torekov. Denna 3 kvadrat kilometer stora ö har ett unikt natur- och kulturvärde och är ett naturreservat. Hit kommer besökare för att bada, snorkla och dyka i kristallklart vatten. Ön har också ett rikt fågelliv vilket lockar  en hel del fågelskådare. På öns västra del kan du med lite tur få en glimt av sälarna som ligger och solar på klipporna.

Shoppa loss på Gekås

För den shoppingsugne så är resan genom Halland inte komplett utan ett stopp på Gekås i Ullared. Har går det att fynda allt mellan himmel och jord. Varuhuset är ett av Sveriges största utflyktsmål och lockar upp emot 5 miljoner besökare varje år. Låt varuhuset bli ett stopp på vägen eller parkera husvagnen eller husbilen på den närliggande camping och avnjut en matbit i områdets restaurang.

Tävling

TÄVLINGSDAGS! ⭐️⭐️⭐️
 
Missade ni årets julklapp, stormköket?
 
Nu får ni chans till revansch! I samarbete med Trangia, tävlar vi nu ut ett komplett, högkvalitativt stormkök – perfekt för 2021 års alla campingäventyr! (Värde ~1000 kr)
 
För att vara med och tävla går du in på våra sociala medier och följ instruktionerna. Lycka till!

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.