från 2,000kr/natt
Boka nu

Supermåne

Beskrivning

I en stor röd måne, svävande mellan träden!

Njut bekvämt av naturen, från en höjd av 3 meter. Det är möjligt i Supermåne. Härifrån har du en chans att se en älg beta under ditt trädhus och på kvällen ser du genom kupolfönstret in i stjärnhimmel, med chans att se norrsken.

Materialen och tekniken lånas från flygindustrin: ångad aska, aluminium och lätt isolering. Du hänger i bollen mellan två långa tallar, upphängda av kablar med hög draghållfasthet och speciella linor.
Trädhuset är täckt med tjock duk och är helt isolerad. Båda är utrustade med mjuka skummadrasser och en dubbelsäng och enkelsäng som kan vikas in i en soffa under dagen. Inuti finns en mysig vedspis (självklart helt brandsäker) och för de kalla månaderna finns extra golvvärme så att du är varm under alla årstider.

Här kan du sova med två personer, med möjlighet till en tredje sovplats för ett yngre barn. Du sover och bor i Supermåne. Sängkläder och handdukar ingår. Under de kalla årstiderna kan du äta frukost och laga mat i köket på vår Hölada, ca 5 minuter från din stuga. Allt för en god och enkel frukost ingår, ingredienser för en kvällsmåltid tar du med dig själv. I Hölada hittar du också en dusch och toalett och ett vardagsrum med Wi-Fi som du delar med andra. Du kan låna böcker och spel från hyllan. Under de varma månaderna använder du utomhusfaciliteter.

Visa mer
Created with Sketch.
från 2,000kr/natt
01/12/2020
-
02/12/2020

Ägare

Nasets Marcusgard

Medlem sedan 2020

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.