Här samlar vi den senaste informationen kring covid-19.

Vi följer alla instruktioner, rekommendationer och riktlinjer från regeringen och Folkhälsomyndigheten. Med anledning av detta har vi och våra partners, campingarna, anpassat vårt utbud för att på bästa sätt värna om våra gästers säkerhet.

Folkhälsomyndigheten tog från den 13:e juni bort restriktionerna för inrikesresor för symptomfria personer.

Campingplatserna är öppna – Sammankomstförbudet gäller inte campingplatser

För att minska spridningen av covid-19 har regeringen beslutat att begränsa sammankomster på över 50 deltagare, denna begränsning omfattar inte campingplatser. Det kommer däremot kommer det att ha en påverkan på planerade evenemang och annat som planerats på campingen. Kontakta gärna campingarna direkt för att få en mer information om vad som gäller på respektive camping.

Om det skulle ske några förändringar kring rådande riktlinjer kommer vi att uppdatera denna sida samt kontakta berörda gäster via angiven e-postadress.

Fri avbokning fram till 48 timmar innan ankomst

På Campcation.se erbjuder vi just nu kostnadsfri avbokning upp till 48 timmar före beräknad ankomst till campingen. Detta betyder att du får tillbaka hela summan minus vår serviceavgift. Detta gäller för säsongen 2020.

Mer information

Folkhälsomyndighetens hemsida, hittar du alltid den aktuella informationen och svara på vanliga frågor kring viruset samt generella råd för att på bästa sätt minska smittspridningen. Har du några frågor till oss är du välkommen att kontakta oss via info@campcation.se. För frågor om en specifik camping rekommenderar vi att du kontaktar dem direkt.

Senast uppdaterad: 24 augusti, 2020

Tävling

TÄVLINGSDAGS! ⭐️⭐️⭐️
 

I samarbete med Skånes Djurpark och deras boende CAMP OAK, lottar Campcation ut ett unikt övernattningsäventyr nära både djur och natur. En oförglömlig upplevelse för hela familjen värde 3995 kr!

Priset gäller för 4 personer och i vinsten ingår:
– Två hela dagar i Djurparken för hela familjen
– Övernattning på Camp Oak i de populära glampingtälten utrustade med värme och el
– Kvällsmat och frukost ingår
– Unika djurupplevelser i både skymning och gryning

För att vara med och tävla går du in på våra sociala medier och följ instruktionerna. Lycka till!

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.